Czy da się poprawić wygląd piersi po ciąży?

Oczywiście że pomaga tylko trzeba pamiętać że sama szczotka nie pomoże, zawsze można wykonać automasaż, zgiętymi paliczkami z dociskiem umiarkowanym w kierunku dosercowym

oleksandra, ja sie pozbylam cellulitu dzieki szczotkowaniu i peelingowi z kawy.

o jednym trzeba pamietac - regularnosc :)

Mi tez peeling pomaga 

Jednak najlepsze efekty na poprawę biustu to już jednak medycyna estetyczna. Słyszałam że jest wiele metod ujedrnienia piersi i poprawę wyglądu nie tylko operacyjne.

O tak peeling z kawy jest rewelacyjny jak robicie taki domowy to warto wybrać gruboziarnista sól i dodać do niej kapkę olejku dodatkowo super nawlizymy skórę 

Hej. Jako, iż dziś wypadają moje urodziny, mąż mi sprezentował ten krem na próbę, bo wiedział, że się na niego czaję :) Pierwsze co się rzuca w oczy, a raczej w nos, to piękny zapach. Normalnie rewelacja! Co do działania, zobaczymy. Póki co pierwsze kremowanie za mną. Na ulotce jest napisane, żeby kremować się dwa razy dziennie. Za tydzień albo dwa dam znać czy to jest coś warte i czy są jakieś efekty :) Pozdrowionka.

Jestem ciekawa efektu, czy coś tam zadziała czy nic. Więc daj znać jak tylko coś zauważysz