Czy wasze dzieci które czworakuja też wycierają spodnie na kolanach? Mój synek 8 ms doslownie biega na czworakach i co chwile wyrzucam spodnie i zaraz robią się dziury w drugich :)
Dlatego ja nie mam dywanów. Dywan jest tylko u starszego syna taki w miasto i ulice.
Jak widzę spodnie po przedszkolu gdzie są dywany to cieszę się że kupuje rzeczy w pepco I sinsay. Nie szkoda gdy przedrą się na kolanach.
Niestety ale zaczyna się od czworaków i potem to chyba dopiero w szkole kolana przestają być wytarte
Też widziałam specjalne łatki na kolanka :) szkoda ciągle wyrzucać spodnie :)
Ew jak już się nic nie da to można poobcinać i mieć spodenki kolo domu na lato;)
O kurcze;). Moja też lata na czworakach, ale nie mamy dziur ani nawet przetarć, ale u nas są płytki, ewentualnie mata piankowa. Może to faktycznie od dywanów.
No nieźle. U nas nie bylo przetarć na ubraniach za to mnóstwo siniaków i otarc na nogach.
U nas są na mieszkaniu panele więc to pewnie dlatego.
Miałam podobnie hahaha , zaczęłam kupować w hm lub sinsay takie legginsy z naszywkami akurat na kolanach 😂
Moje starsze dziecko wiecznie dziurawi spodnie , ostatnio zamówiłam na temu łatkę do naprasowania , zapłaciłam z 2 zł może a spodnie uratowane i w praniu nie schodzi ;)
Chyba też zacznę łatać, b moja starsza też dziurawi kolana.
U nas nie było takiego problemu bo mamy panele, płytki i mate piankową u córki w pokoju. Te łatki które poleca Mama Kinga super się sprawdzają i nic się nie dzieje po praniu.
Tzn. U nas też nie ma dywanów tylko w pokoju mały dywan i rzeczywiście na nim siedzi ale większość czworakuje na płytkach i panelach. Tylko, że mój synek to biega na tych kolanach jest bardzo szybki może dlatego nie wiem :p
Ooo matko z kad ja to znam hahahha u nas też płytki wszędzie i średnio spodnie były na 2-3 prania hahahha kupiłam na vinted kilka par używanych i zdzierał po domu. Łatki fajne ale też u nas były na chwilę nawet jak po praniu się trochę odkleja to można je zaprasowac jeszcze raz
Na kolanka sa fajne opaski na Ali czy Temy, może warto kupić. Ochroni to kolanka i spodnie. :)