Czkawka w brzuszku

Dziękuje dziewczyny za wasze komentarze i spostrzezenia, jeśli administratorzy zechcą usunać ten wątek proszę bardzo. 
Mi to forum pomogło bardzo duzo tu rzeczy i informacj, a u mnie końcówka ciąży i sytuacja taka jaka jest ze spędzamy tu więcej czasu. 
Wczesniej spotykałam się z położna a ze względu na ograniczenia zadaje tu więcej pytań bo tak jak każda przyszła mama chce rozwiac wszelkie wątpliwości. 

Młyka, cieszymy się, że forum Ci pomogło w wielu wątpliwościach, to cel forum i mam tutaj. I rozumiemy jak nowa mama popełni jakiś błąd. Dobrze by było jakby najpierw przeczytało się regulamin, ale z tym jak jest to wiadomo. A przypominanie o lupce to podstawa. Jak trochę z ami pobędziesz to zauważysz :)

I życzymy, aby forum nadal Ci służyło i obyś pozostała z nami w naszej małej społeczności mamuś :)

Patrycja, oj tak, to widać. Ja jak wejdę w tym miesiącu to taki ruch, a w poprzednim był spokój. I te dublowanie, powtarzanie co drugi komentarz tego samego. Jednak każdy ma prawo to robić.

I hmm... ja nie mam jeszcze swojego wątku :)

Ja jestem tu od niedawna i odrazu zauważyłam ,że zrobił się ruch w marcu w szoku byłam bo jak zaczynałam w lutym  to nie było tak .Jest masę takich wątków których ja w ogóle nie komentuje bo się nie znam na tym albo nie mam doświadczenia lub nic do powiedzenia w tym temacie,więc bez sensu się wypowiadać.

Ja tez zauważyłam od pewnego czasu taki problem. Kiedyś natknęlam się na odpowiedź typu „ja nie miałam takiego problemu” wiec zastanawia mnie po co ktoś dodaje taki komentarz? Tylko po to by nabić ilość postów. 
Jak dołączyłam na forum kilkanaście miesięcy temu to było tu zupełnie inaczej. 
odpowiadając mamy przecież sobie pomagać, coś doradzić, a nie odpowiadać że „mnie problem nie dotyczy”.

To pewnie kwestia fajnych rzeczy do testowania. Na Facebooku Lovi też reklamuje i zaprasza na forum. Dużo nowych osób wpadło w tym miesiacu. Ciekawe czy zostaną na dłużej 

Często nowe osoby się wykruszają dość szybko bo jednak tempo na forum jest ogromne. Jestem na forum dość dawno i tak wynika z moich obserwacji.

Dokładnie. Ja byłam z Wami już w pierwszej ciąży i często tak bywało i wtedy. Oczywiście, że nagrody nakręcają pisanie komentarzy, ale te uczestniczki, które przychodzą tylko po nie, szybko się wykruszają. Też mnie denerwuje jak piszą coś bez sensu ...

Nagrody są świetne więc nie ma się co dziwić 

Ggeneralnie ja od początku myślałam ,że redakcja ocenia nie tylko po ilości komentarzy ale też biorą pod uwagę jakość ale z tego co piszecie to chyba byłam naiwna haha

Nic na to nie się nie zrobi. To chyba jedyne forum ktore jest tak żywe. Można tu znaleźć odpowiedź na każde pytanie. I super ze piszą mamy a nie tylko specjaliści  :)

To prawda widać po komentarzach że niektórzy dla nagród tu są a właściwie pojawiają się na chwilę 

Niestety ma znaczenie też ile ktoś pisze komentarzy. Nie da się chyba stwierdzić jak pomocne są komentarze

Ja jednak jeszcze wierzę w to że jakość komentarzy ma znaczenie. Myślę, że Redakcja zwraca na to uwagę , w przeciwnym wypadku forum nie będzie już skarbnicą wiedzy.

Bardzo fajne forum ,w wielu wątkach można odnależć sytuacje ze swojego życia,dużo mam ma podobne doświadczenia ,można sie wiele ciekawych rzeczy dowiedzieć,poduczyć się i podbudować.

Może macie rację. Dlatego w tym miesiącu człowiek czeka i czeka na wyniki :)