Od czego u dziecka mogą się robić takie czerwone policzki ? Ma to jakieś pół godziny Niema gorączki!
A są jakieś ogolicznosci obok tego ? No gorąco, wcześniejszy spacer?
xxyyzz nie rozumiem ?
Ewelka, xxyyzz pewnie chodzi o to, co dziecko robiło. Czy było na spacerze na mrozie, w jakimś bardzo ciepłym pomieszczeniu? Może to być też reakcja na coś co dziecko zjadło, albo np. krem do twarzy.
Na dworze byliśmy rano a w pomieszczeniu temperatura jak zawsze a dopiero teraz to się pojawiło , być może ja coś zjadłam i go wysypało
Czy smarujesz dziecku buzię wychodząc na świeże powietrze? Czasem dzieci mają taką buzię będąc na spacerze i później znajdując się w ciepłym pomieszczeniu
A czego używacie do smarowania na dwor ?
Moze to wypieki z gorącą albo podrazniona skora po spacerze
Ja mam krem z linomag cold cream mega jest ;) sama się nim smaruje:d
Liwia 2108 oo musz wypróbować dzięki 🙂
Młodego np linomag mega wysypal.
U nas stare dobre bambino się sprawdza
Anabanana no jak z każdym kosmetykiem nie wszystkim podpasuje ;d mi się też konsysencja podoba bo nie jest biały i nie zostawia smog. Taka wazelinka. Z emolium też jest dobry na wiatr i mróz.
My jak gdziekolwiek z małą pojedziemy to też ma takie poliki czerwone a i nas w mieszkaniu nie. Podejrzewam, że to różnica temperatur
Pewnie tak mały na dworze niema wogole czerwonych dopiero wieczorem mu się robią takie czerwone
Uważam tak jak mama być to wygląda a wypieki :)