Jak już dobrze dziecko stabilnie siedzi to już dobrze jest przejść na dużą wannę . Wanienki są małe i zawsze większość łazienki zachlapana po kąpieli a w dużej dziecko ma frajdę z kapieli
Jeśli jest stabilne to już można
Jak dziecko już samo siedzi to w wannie na pewno będzie ta kąpiel dla niego lepsza, raz że będzie mieć więcej miejsca do zabawy, dwa że zmieści więcej zabawek i będzie więcej wody. No ale w dużej wannie musi już dobrze i pewnie siedzieć.
U mnie najstarsza córka 6 lat i nadal się mieści w misce...bierze swoje zabawki i się super bawi. Jest bezpieczna i mniej wody się zużywa. A w wannie to już kąpiel wedle uznania rodziców, choć mi się wydaje że lepiej jak jest starsze i dobrze siedzi. I jak kapie się w wannie to już nawet na chwilę nie zostawisz samego dziecka...
Jak dziecko nie zalewa mieszania to może się myć w misce inaczej jak kopie i pół pokoju jest zalane wodą dla dziecka to zabawa a dla nas nie do końca szczególnie jak woda się dostanie pod panele
U mnie córka w wannie pływa sobie i świetnie się bawi
Wanna jest zawsze dobrym rozwiązaniem dla dzieci. Gorzej jak ktoś ma w domu tylko prysznic. To współczuję wtedy kąpać
Wanna to super rozwiązanie, sama pamiętam że jako maluch uwielbiałam w niej się kąpać:) niestety my mamy w mieszkaniu prysznic.. ale mam nadzieję, że jakoś sobie z tym poradzimy :) a kąpiele u dziadków w wannie będą ogromną frajda
Ja całe życie byłam wychowana bez wanny zawsze zazdrościłam wszystkim. W 1 mieszaniu prysznic bo nie było miejsca ale teraz mam dom i wanna musiała być