Czapka z daszkiem

Podałam tylko przykład, prosty z brzegu.
Tak jak napisała @Mama.urwisa biznes to nie tylko sprzedaż, to też strategia i logistyka. Gdyby taka metoda była faktycznie skuteczna, to większość firm korzystałaby z takiej metody, jednak tu masz ryzyko.
Co jak zamówisz np te 100 czapek i finalnie nie pójdzie po twojej myśli, bo od niższej marży klientów nowych nie przybędzie i zostaniesz z towarem? Tobie już nikt tego nie zwróci.
To niestety tak prosto wygląda tylko ze strony konsumenta.

Ale podobnie jest na tych butikach online. Sukienki po 200-300zl, zdjecie na osobie, swietne selfi w lustrze, a finalnie sukienka ta sama co na shein…

1 polubienie

A są jeszcze takie butiki które wystawiają zdjęcia z shein, sukienka z shein a metka z ich butiku. Przeszywają metki to dopiero jest oszustwo

1 polubienie

Jakosc potem od razu widac… a raczej jej brak…

To już jest oszukanie klienta

Wlasnie te mialam na mysli. Sukienka ta sama, metka inna i cena tez inna😑

1 polubienie

Niestety, takie praktyki nadal się zdarzają. To już nie jest sprzedaż, to jawne wprowadzanie ludzi w błąd.

1 polubienie

Takie same afery byly bodajze z kolekcjami “projektowanymi” przez celebrytow. Wszywali swoje metki w chinskie ubrania

Dokładnie! Ta sama sukienka z Aliexpress za grosze, a u „projektanta” za kilkaset zł. Tylko metka inna i cena z kosmosu.

Serio nie słyszałam o tym. To już naprawdę przegięcie

Najlepiej kupować ze sprawdzonych butików

1 polubienie

Dokładnie, masz racje :wink:

Ja też nie słyszałam o takiej sytuacji.

Tak dokładnie mam kilka takich i już tak nie mam potrzeby szukać innych

O tym nie słyszałam , ale jak można tak oszukiwać ludzi . Jeszcze będąc znaną osobą

Byla nawet glosna “afera metkowa” z Jessicą Mercedes. Ale nie ona jedna.
Ogolnie wiekszosc celebrytow wstydu nie ma, tylko kasa sie liczy😉

To naprawdę przykre, gdy ktoś wykorzystuje swoją popularność, żeby wprowadzać innych w błąd.

To jest racja. Robią z siebie idiotów tylko dla kasy

Niestety coraz więcej takich co robią z siebie idiotow i jeszcze im bardziej odklejeni tym więcej z tego mają

Czasem trudno zrozumieć, co kieruje takimi ludźmi