Czapka z daszkiem

Ja też mam taką cieniutką i fajną w dotyku a jest właśnie dramat

1 polubienie

Sprawdź skład, może jest po prostu z materiałów sztucznych i przez to się poci.
W Sinsay trzeba niestety zwracać na takie rzeczy uwagę, bo niektóre są z bawełny, a niektóre 100% poliester

Mam lniany kapelusik z H&M i sprawdza się super. W końcu główka małemu przestała sie pocić

1 polubienie

Tak super sprawa lniany kapelusik, lekki i przewiewny :slight_smile:

Ewidentrnie nie taki material pewnie jakis poliester… ale sa tez bawelniane sprawdz metki lub sklad na stronie przed zakupem :slight_smile: czasem mozesz tam za niewielkie pieniadze dostac z fajnym skladem :slight_smile:

A ja mam pytanie… mam 2 miesieczniaka… chlopca po starszaku mam chustki ale one za wiazane z tylu a przy lezacym dziecku sie nie sprawdza
Kupilam teraz na weekend nad morzem jedna taka z guma z tylu fajna jesli chodzi o krój ale nie wyglada ze tak powiem nowoczesnie ;p bardzo babcinie :stuck_out_tongue_winking_eye: jezli wiecie o co chodzi :smiley:

A ja taką babciną chętnie bym kupiła! Ale stacjonarnie nigdzie nie mogę znaleźć :(((

U nas są takie chustki w jednym sklepie gdzie sprzedaje tak starsza pani , ale ciężko znaleźć coś dla dziecka leżącego w gondoli . Sama miałam ten problem

Teraz w miedzyzdrojach kupilam ;p

chyba wiem o co chodzi , kiedyś nie było mnie stać na te ładniejsze czapeczki dużo dostawałam po znajomych i tez takie miałam :wink:

Zamówiłam 2, tylko „gladkie” bez żadnych wzorków, cudowne są :heart_eyes::heart_eyes:

To nasze 2 kupione nad morzem… jedna to taka bardziej chustka z napisem kapitan ale bez wiazań z tylu tylkk zszyta, a.druga.taka lekka plucienna… ale i tak szukam czegos bardziej nowoczesnego bo to takie babcine :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Bardzo ciekawe

Nad morzem zawsze można znaleźć fajne perełki, chociaż na chwile :slight_smile: