Crocsy na grubszą stopę

Mam problem, gdyz moj syna ma dosc gruba stopę i wysokie podbicie. Wszystkie ala crocsy go obcieraja… probowalam jakies zwykle z sinsay ale tez te z ccc. Czy oryginalne crocsy sa lepsze ? Szersze ? Normalnie do tej gumy ma bąble… a chce cos na ogrod zeby mial i jestem w stanie zaplacic tyle za oryginalne ale nie wydaje mi sie zeby byly szersze…

Nie wiem czy one są szersze. Moja corka nosi Crocsy od lat, nigdy jej nic nie obtarlo ale stopę ma dosc drobną. Napewno jesli chodzi o jakosc gumy to jest duzo lepsza. Kiedys zapomnialam na wyjazd i kupilam w sklepie jakieś podróbki w podobnym stylu to jakosc byla bez porownania… i ta guma, i wyprofilowanie. Po powrocie je wyrzucilam.

To my mamy problem w druga strone, synek bardzo szczuplutką ma stope i wysokie podbicie… od oryginalów poobcierany próbowałam 2 lata z rzedu… kupiłam wówczas naTemu i rok pozniej tez… i zakochalam sie, mega mekkie i nic nie obcuera w tym roku zamowilam takie i juz po domu zaczal nosic :wink:

Zdecydowanie oryginalne się różnią jakością , nie są takie sztucznie gumowe jeśli wiesz o co mi chodzi :sweat_smile:

Te z ccc tez sa gumowe i miekkie a jednak obcieraja. I tez nie kosztuja malo wiec bylam zawiedziona… Wiec szukam czegos na szeroka stopę

Hmm sama nie doradzę bo sama nawet nigdy w takach butach nie chodziłam :frowning:

Mnie wszystkie gumowe buty obcieraja na pięcie. Wygodnie sie je myje ale chyba mam taka skore po prostu.
A obcieraja go wlasnie na podbiciu?

A ja też mam wrażenie, ze w CCC czasami te Crocsy sa dziwne. W sensie, zazwyczaj zamawiam przez internet z Zalando lub strony Crocsa ale raz kupilam stacjonarnie i ta jakosc tez chyba byla inna… Sama nie wiem…

Oj nie wiem

@Mamina i cos znalazłaś ! :wink: