Co to jest dla dziecka? Wyprawka, akcesoria

Dziewczyny, wygrałam paczkę z akcesoriami dla dziecka. Chciałbym was zapytać czy wiecie może co to jest ? Jakiś otulacz czy jak ? Jest to grubszy materiał prostokątny 

Wydaje mi się, że jest to rozek/otulacz. Ma rzeczy lub sznurki po bokach? W tej wygranej paczuszce nie było informacji co wygrałaś?  ;)

Może to taka ala mata dla niemowlaka ?

Mnie to wygląda po prostu na kocyk ale na zdjęciu to ciężko ocenić czy to jest miękkie, sztywne itd.

Kołderka , rożek , otulacz ;) 

Może to taka kołderka?

Mi się wydaje że to jest kocyk albo kołderka. Przynajmniej ja bym to tak traktowala

Wygląda na kocyk/otulacz/rożek lub matę. Zerknij do Regulaminu konkursu - tam powinna być informacja co wchodzi w skład wygranej. A ostatecznie możesz zapytać Organizatora Konkursu co to takiego;)

Jakiś rożek, otulacz. Mi się takie rzeczy przydawaly jak musiałam go gdzieś położyć np na kanapie :D 

Mi tez się wydaje ze to taki kocyk bardziej otulacz :) a nie miałaś opisane co dokładnie dostaniesz ?

Czymkolwiek by to nie było docelowo to ja bym to traktowała jako matę do leżenia na brzuszku, kołderkę/kocyk, wkładkę do wózka, rożek. Chyba że ma wycięcia na pasu to jako otulacz do fotelika.

A może jest tam gdzieś metka z nazwą firmy, można by wpisać w Internet i może wyskoczył by ten produkt.

Po tym zdjęciu to troszkę ciężko stwierdzić.

Albo tj Doris pisze zerknij w regulamin konkursu tam powinien być skład nagrody.

Co by tu nie było jeśli wygrane to super i można traktować wg własnej potrzeby

Użyć można według uznania ;)

Jakaś mata moim zdaniem. Zobacz w regulaminie konkursu, tam są szczegóły, albo po firmie i zobacz co mają w asortymencie. 

Ja bym to chyba potraktowała jako matę do leżenia :) Ale myślę, że matczyna kreatywność nie zna granic, więc wykorzystaj to w taki sposób, jaki Wam odpowiada :)

Ja bym uzyla wedle potrzeb. A to mata do zabawy , a to podłożyć podczas przebierania czy po kipieli żeby leżało dzieci na milusim

Myślę że może mieć wiele zastosowań

Też mi się wydaje, że jakiś podkład czy mata... ewentualnie zobacz czy jest metka firmy i zatrzyj do nich co mają :) może trafisz na to :) 

Jeśli chodzi o wyprawkę dla dziecka polecam artykuł

https://potrzebujetego.pl/higieniczne-artykuly-jednorazowe-dla-rodzicow/

Widziałam podobne na allegro i był to pokład. Super sprawa można zabrać ze sobą do torby i wtedy łatwiej przebrać dzieciątko w terenie. 

Można użyć do przewijania dziecka taka mobilna mata albo kołderką skoro to grubszy materiał. Użyj jak chcesz otulacz to chyba nie jest bo miałby jakiś rzep albo sznureczki do zawiązania