Co nakladać na suche włosy

Ja co prawda nie mam jakichś bardzo suchych włosów, bo ich często nie farbuje więc są w miarę okej, ale polecam Ci odżywki do włosów z Nacomi. Poszperam sobie w ich asortymencie, na pewno znajdziesz coś na włosy suche i bardzo zniszczone. 

Jeśli lubisz olejowa nie włosów to polecam Ci Nacomi 7 oils, to kompozycja różnych olejów które naprawdę świetnie działają na włosy :-) 

Błagam dziewczyny pomóżcie jakie maski odżywki na suche zniszczone włosy,bo się zaraz załamie

za dużo farbowania chyba....

Z domowych odżywek to polecam olejowanie wlosow na noc, np olejem kokosowym. A do mycia mi sie sprawdzają odżywki z Anwen. Tylko radzę dobrać do porowatość włosów, jeśli są suche to najpewniej masz wysokoporowate więc takich odżywek też szukaj. 

A jeśli chcesz trochę więcej pieniędzy wydać to polecam botoks na włosy. Efekty są mega. 

Moja siostra uzywala i wlosy wyglądają o wiele lepiej 

Tez slyszalam ze ta maska jest dobra

Slyszalam tez ze z kallosa ale tylko bananaowa jest dobra 

Ja polecam odżywki typowo ze sklepów fryzjerskich.Calkowicie różnią się jakością i oczywiście ceną, ale naprawdę efekty są zdumiewające. Dodatkowo także polecam zabieg pielęgnacyjny botox

Tak dokładnie dużo osób Ją poleca ;))

Wlosy strasznie niszcza sie po farbie ;( mi udalo sie zejsc z farby bedac w pierwszej ciąży;) moze warto poszukac jakis naturalnych maseczek do włosów w aptece jakies płukanki ktore odzywia  włosy .

Czesto jest tak ze taki proseces jest długotrwały ale wazne aby efekt byl dobry

Panten w zlotym opakowaniu a najlepiej wybrać się do fryzjera zapłacisz sporo ale na pewno kupisz świetna odżywkę

Również polecam takie odżywki ze sklepów fryzjerskich sa duzo droższe niż te zwykle dostępne w każdym sklepie ale przeważnie sa tez dużo większe opakowania i znacznie wydajniejsze wiec opłaci się raz na jakiś czas zainwestować jaka dokładnie to ciężko doradzić bo jednak każda z nas ma inne włosy najlepiej udać się do fryzjera który z pewnością cos dobrze doradzi najpierw przyglądając się wlosom i temu w jakim są stanie 

Ja polecam świadomą pielęgnacje bez SLS i Alkoholi w  składzie. Żeby powiedzieć coś więcej musiałabym znac porowatość twoich włosów. Ale na początek co nie zaszkodzi a na pewno pomoże nałóż na włosy żel aloesowy ( jako nawilżenie) na to maseczkę emolientową np Kallos Color z dodatkiem oleju lnianego lub oliwy z oliwek. ( 3 łyżki odżywki 1 łyżka oleju) to pod czepek na to czapkę i potrzymać  Ok 1-2 godziny. Jesli masz ochotę zadbac o swoje włosy warto zajrzec na grupę „włosing” na FB

Polecam grupę Włosing, tam dziewczyny doradzą Ci, co powinnaś zrobić, jakie kosmetyki zakupić. Teraz coś stosujesz w ogóle? Na pewno trzeba będzie polubić się z olejowaniem, dostarczyć włosom dużo emolientów, starać się zachowywać równowagę PEH. No i obciąć zniszczone końcówki, odstawić suszarkę, prostownicę, lokówkę jeśli używasz, zamienić ręcznik frotte na bawełnianą koszulkę, czesać tylko na mokro. Z konkretnych kosmetyków polecam linię Garnier Botanic Therapy. Ma dobre działanie i dobry skład.  https://www.cocolita.pl/garnier-botanic-therapy

Znajdziesz tutaj. 

Ja jak raz po farbowaniu miałam suche, wyjątkowo suche to musiałam iść do fryzjera na regenerację i to polecam. Bo te odżywki to warto stosować, ale jak jest źle to trzeba raz a dobrze zadziałać.

Odżywki nawilżajace na końcówki też są dobre tzn jakieś olejki mi fryzjerka zalecała 

Klaudia o Kallosie też słyszałam dobre opinie :) 

Osobiście uważam, że fryzjerskie kosmetyki są tylko drogie a działają na zasadzie oblepiania włosa a nie od środka. Można je dużo taniej kupić na allegro a składy mają kiepskie. 

Na mocne włosy polecam też Kerabione Booster wcierkę i suplementy do łykania taka kuracja przez 3 miesiące. 

I tez lepiej kupić maskę do włosów a nie sama odżywkę 

Bardzo fajne kosmetyki do zniszczonych i suchych włosów ma ocenic aa long for lashes... Półtora miesiąca stosowania włosy nie do poznania.... I pola am tabletki twój cel to zdrowe i gęste włosy i bardzo polecam maski z oleju kokosowego i miodu... No i naftę kosmetyczna na bardzo suche włosy. 

Wyproboj naftę kosmetyczna na suche i zniszczone włosy po pierwszym użyciu widać efekty włosy bardzo nawilżone i błyszczące... 

Naftę stosowałam do zmywnaia oleju kokosowego, ładnie schodislo. Nie sądziłam że sama w sobie nadaje się do odżywiania. 

Tak bardzo odżywia włosy... A jest taka tania. A naprawdę efekty super