Hej:) jakieś pomysły na prezent dla "teściowej"?
Tak do 150 zł
Myślałam i lokownicy lub 3w1 prostownica i lokownica:) polecacie coś ?
Witaj na forum #teamLOVI!
Hej:) jakieś pomysły na prezent dla "teściowej"?
Tak do 150 zł
Myślałam i lokownicy lub 3w1 prostownica i lokownica:) polecacie coś ?
Knebel :D
A tak serio ja kiedyś kupiłam taki czajniczek z filiżanka na herbatę bardzo fajny a kosztuje koło 60-70 zł w home
Kilka g zioła:D
Ja używam prostownicy z remingtona i jestem zadowolona
Moja teściowa nigdy nic nie chce i nie potrzebuje, więc jej kupujemy kartę podarunkową do Lidla (tam robi zakupy). Chociaż tak jej możemy pomóc w codziennych wydatkach :)
marta k , jabym ja dala tesciowej karte do lidla to by mi nakupowala czegos :D moi rodzice/tesciowie nigdy nic nie potrzebuja. ja np przed urodzinami itp jezdze na gielde kwiatowa i zawsze kupuje jakies piekne kwiaty, wiem ze tego nigdy nie oddadza :)
Moja tesciowa to zawsze miała listę co chce, kiedys jak nie pytaliśmy to kupowalismy jakieś książki czy coś drobnego ale po pewnym czasie to juz nam sama zaczela mowic co chce, w ostatnim czasie to albo komplet garnków sobie zażyczyła albo jakoś dobry czajnik elektryczny, znowu mama moja za to zawsze wszystko ma ;) i czasami jak cos dostanie to po kilku latach dopiero wyciąga hehehe
Chyba nie chce nas naciągać ale jak juz nie wiem co kupić to funduje cos do ogrodu;)
Heh. Nie no moja teściowa jest dobra kobieta, szkoda że jej syn po niej nie poszedł tylko jest taka kula u nogi haha :D
Anita moja tesciowa to taki chomik co fostanie to chowanego bo szkoda bo się ubrudzi🤣istna komedia
Moja to wiecznie nie zadowolona mam wrażenie co by nie dostała niby ok ale później jakoś tych prezentów nie widać albo kwiaty usychają hahaha
Weronisia moja mama to ma tego też mnóstwo ja czasami to juz prezenty dubluje bo zapominam ze to dostała a schowane;)
Heh oj te nasze kochane teściowe :D
To też nie dobrze być takim chomikiem
Moja mama używa lokówko suszsrki.. i myśleliśmy jej kupić na urodziny bo z obecnej nie jest zadowolona..ale nie zaryzykowaliśmy bo skoro sama ostatnio dwie kupiła i nie jest z nich zadowolona to nam też może się nie udać. Nie chcieliśmy ryzykowac
Moja mama pierw zawsze używa stare rzeczy do zajechania. Ostatnio kupiliśmy jej zestaw garkow z valdinoxa i bardzo szkoda było jej wyrzucić te stare no szok
Fajnie jak jest dzialka wtedy można takie starsze czasami juz nie kompletne rzeczy wywieźć;) a tak wyzucic to szkoda;)
Anita zależy w jakim są stanie
Aneczka raczej dziurawych mie weźmie;) chyba że kwiatki bedzie w nich sadzić ;)
U nas sytuacja jest prosta. Teściowa często sama mówi co by jej się przydało i jej to kupujemy. Dla nas lepiej bo łatwiej a ona przynajmniej zawsze zadowolona. Czasami warto zapytać bo może jest coś co by chciała ale wiecznie jej szkoda na to kasy.
Spokojnie my też tak będziemy robić. Jeszcze trochę :"]
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.