Co na gesty katar u niemowlaka?

Adamos a ile już Nasivin podajesz? Widzisz jakąś chociaż delikatna poprawe?

Nasivin dawałam tylko 5 dni poprawy nie widziałam. On na początku miał gesty katar i mu rozrzedza łam solą fizjologiczna albo disemarem. Teraz ma jakby bardziej już rozrzedzony czytałam że u niemowlaków to może być od 7 nawet do 21 dni katar. Ogólnie jest pogodny je odciagam mu wydaje mi się że jesteśmy na półmetku. 

Adamos może Nasivin nie działa na Twoje dziecko. Można wspomnieć ewentualnie dla pediatry. 

Ę tam i z tym katarem mały jeszcze ma podaje teraz Wit c cebion może to coś da. Katar jest mniejszy ale jest jeszcze. Odciagam mu nadal katarkiem. Chyba taki marny ten luty. 

Adamos moja miała prawie dwa tygodnie katar. No jak przyczepi się to ciężko go się pozbyć niestety. Ale dobrze że już jest choć trochę lepiej

Mój mały też ma katar:/ chyba na zęby. Czy można wychodzić z takim katarem na zimowe spacery czy lepiej przesiedzieć katar w domu? 

Natka90 katar bez innych cech infekcji nie jest przeciwwskazanem do spacerów. Wręcz jest zalecany. Przecież ubierasz malucha ciepło nic mu nie będzie. 

Natka można u nas też tak było że córeczka.miala katar od zębów 

Mój synek też miał już parę razy katar, przy ząbkowaniu również, a na spacery wychodziliśmy. 

Nam pediatra zabronił przez 7 dni wychodzić może bal się że mało będzie gorączkował różnie mogło być. 

Adamos Twój synek jeszcze malutki a u takiego dziecka szybko może coś się groźniejszego rozwinąć więc lekarz zalecił lepiej siedzenie w domu 

U nas dziś pokazała się katar też gesty, czekam na teleporade wszystko byłoby w miarę ok, gdyby nie to że dodatkowo zaczęło ropieć oczko. 

Wiola ale ropiejące oczko nie musi mieć związku 

Przy katarze mogą ropieć oczka niestety. Mojemu jedno ropialu ale jeden dzień przemywałam solą fizjologiczna. 

w ciazy stosowalam tulsi madurai z pachnacej krainy potem jak sie dzidzius urodzil stosowalam to samo i nie ma nic lepszego jest tani skuteczny i bezpieczny

Krótkie stosowanie max 5 dni nasivinu nie powinno przynieść nawracającego kataru, a może pomóc w udrożnieniu noska 

Stosowaliśmy nasivin przez 5 dni. Aromactiv baby plasterki, robiłam inhalację z mgiełki solankowej (mega ! Mi bardzo pomogła na bolące gardło, po jednym dniu płukania ból przeszedł całkowicie ) po inhalacji leżenie na brzuszku żeby wszystko ładnie spłynęło i odciąganie katarkiem, powoli wychodzimy na prostą :)

moim zdaniem nasivin pobudzał moją córkę :( 

a tak używamy soli fizjologicznej i też daje radę

Nebulizacja i woda morska hipertoniczna  no i oczyszczanie noska czeste nasivin tez stosowalysmy ale to kilka dni i bylo widac efekt ale to juz podaje jak juz nie pomaga nebulka i woda morska 

U mnie inhalacje solą morską robią robotę z katarem zawsze. 3 razy dziennie się inhaluje i po tym przechodzi mi najlepiej.