Jesteśmy zaproszeni po świętach do znajomych na parapetówkę a raczej do kolegi męża bo ją znam tyle o ile ponieważ raz byli u nas w gościach i tyle wiem nie mam pojęcia co i jak ma w domu. Nie wiem co lubi a czego nie. Macie jakieś pomysły? Wiem że oni za alkoholem nie są dla nich może nie istnieć więc najłatwiejsza opcja odpada niestety. Co im kupić pomóżcie. Dodam że w przedziale cenowym Max 150 zł
To były rzeczy o których na początku nie pomyślałam że mi się przydadzą w domu, a fajnie jest mieć maselniczkę na przykład jak ktoś przychodzi na święta żeby to masło jednak jakoś wyglądało, deska do serwowania serów to w ogóle dla mnie jest Sztos bo kroję kilka rodzajów sera daje orzechy włoskie i miód i żurawinę i Pięknie to wygląda
No ja też najchętniej dała bym kwiata ale ja nie wiem czy mają czy lubią w ogóle nic nie wiem. Wazon super ale jaki ? Kupię srebrny a może mają na złoto hahaha kupię biały to może nie będzie pasował.
Z racji że jestem kociarą to nigdy nie dawałam ludziom nieznajomym kwiatków bo nie wiedziałam czy nie mają psa albo kota a 90% kwiatków domowych doniczkowych jest trujące. Znaczy mi się podobają zwykłe najzwyklejsze przezroczyste wazony bo właśnie zawsze do wszystkiego pasują
Oo o przezroczystym szklanym nie pomyślałam. Dobry pomysł w sumie. Myślałam też o imbryku do herbaty z podgrzewaczem ale nie wiem w sumie czy to dobry pomysł
Tak jak pisze Universe, najlepiej jakiś bon, np do Ikea, nigdy nie wiemy czy się wstrzelimy w czyiś gust, także bezpiecznie będzie z bonem podarunkowym.
Zgadzam się z dziewczynami, bo podarunkowy to świetny pomysł. Kupi co będzie uważać a tak sama jak coś kupisz możesz nie trafić w gust albo zdubluję się prezent.
Ja ostatnio szlam na parapetowke do takich ludzi co wszystko maja bo i poprostu stac. Tez sie glowilam co dac i wgl. Poszlam do keiaciarni kupilam super storczyka takiego duzego wygladal jak zywy ale byl sztuczny gumowy latwy do wyczyszczenia. W ladnej doniczce z ozdobami i wgl wygladal jak zywy do tego symbolicznie alkohol i tyle. I powiem ze myslalam ze sie wyglupie z tym kwiatem ale .. zrobil najwieksza furore :)
A ja wam powiem że mam mieszane uczucia co do bonów. Niby ok bo kupią sobie co chcą ale ja np nie nawidze sklepu home&you a na moją parapetówkę dostałam chyba z 3 bony do tego sklepu. Jak dla mnie ceny tam są niewarte większości produktów. Nie miałam tam co kupić dla siebie jedynie ,,na siłę,, kupiłam obrus na stół taki 4 metrowy i mama coś wybrała dla siebie za resztę. A poza tym wydaję mi się że prezent to jednak coś takiego jak by to opisać że musisz jednak posiedziec, pomyśleć, kupić takie docenienie tej drugiej osoby a nie że kupisz bon i po problemie. Ja lubię ogólnie kupować prezenty i je dawać. Może jakaś inna jestem hahahah
Też nie lubię tego sklepu. Serio. Już bym wolała bon do sklepu Tefala... poza tym mam problem bo zawsze gdzieś taki bon wsadze i szukam.... ostatnio dostaliśmy bon dla syna do empiku. Najpierw nie pamiętałam gdzie go wsadziłam, później o nim zapomniałam. Dzień przed datą do wykorzystania na szybko pojechaliśmy żeby hajs nie przepadł.
No ceny w Home&You są przesadzone. Ale jeśli dostałabym bon to nie byłoby mi zal wydać takich pieniędzy. Zresztą zazwyczaj kupuję tam pościele jak są dobre promocje i jestem z nich bardzo zadowolona, ładne i solidne.
Mamina o tak samo mam haha dostaliśmy bon do smyka i najpierw nic nie potrzebowałam później o nim zapomniałam i też później kupowałam na szybko żeby nie przepadł. Co do home&you to ja się śmieję że dla mnie to za ekstrawagancki sklep hahaha nawet tam nie wchodzę jak jestem na zakupach.
Mama małej majki no tak niby nie żal ale np dostaniesz bon za 150 a coś kosztuje 180 i jednak musisz dołożyć te niby 30 zł ale już zawsze coś.
A może zwykły klasyczny przezroczysty dzbanek na ciepłe/zimne .
Mam taki zwykły z pepco dodam zdj prosty ładny pasuje do wszystkiego i jest bardzo przydatny czy na zimową herbatkę czy lemoniadę latem . kupiłam go dla sąsiadów jako upominek jak brali ślub żeby coś do kartki dołożyć i wsypalam do niego praliny Ferrero . albo typowy na herbatkę i do środka kwitnące herbaty , które będą wyglądamy efektownie w przezroczystym szkle ;)
a na parapetówkę zamiast kwiatów ja daję ładnie opakowane zioła do kuchni w doniczkach mięte,bazylię,rozmaryn,tymianek itp
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.