Podpowiedzcie coś bo nie mam pojęcia. Potrzebuje prezent dla dwulatki. Rowerek , hulajnoga odpada bo ma. To nie może być nic dużego bo jej mama lubi porządek i nic nie może stać w salonie.
może jakieś akcesoria do rowerka? Koszyk, bidon, kask? Jaki ma rowerek? Zwykły? Jeśli tak, to może też ucieszyłaby się z rowerka biegowego?
Zależy też jakie ma zainteresowania, bo 2 letnie dziecko już jednak ma jakieś swoje ulubione zabawki, czy zajęcia.
Klocki Lego zawsze chyba są trafione , w ogóle od 1 czerwca jest nowa kolekcja BINGO I BLUEY ![]()
![]()
Ale wracając u nas dużym zainteresowaniem cieszą się też linkimals , może projektor
pisałam o nim tutaj wątek bo piękny efekt robi
Wielorazowe kolorowanki na takiej ceracie z Sinsay u nas też dzieci uwielbiają
tez mam zawsze problem z prezentami dla chrześniaka, bo bratowa jest pedantyczna i wszystkie zabawki chowa po szafach aby jej irobot mogl jezdzic calymi dniami… dla 2latki moze dmuchaną piłkę z uszami taka do skakania albo są tez takie dmuchane gumowe zwierzaki
moja corka lubiła te zabawki
Moze jakies ksiazki lub sorter
No właśnie tu też wszystko chowane do szafki bo leżeć nie może w salonie. Masakra.
Klocków LEGO napewno nie pozwoli jej rozłożyć bo jeszcze by się nabrudzilo
Rowerek ma biegowy o Scott and ride też ma.
Kurde, tak czytam odpowiedzi na pomysły i no jednak ciężko znaleźć coś, żeby dziewczynka się mogła swobodnie bawić, skoro mama jej wszystko chowa ![]()
Może jakaś lalka? Albo wózek dla lalki jeśli lalkę ma?
a może magnetyczna tablica do rysowania ![]()
Albo jeszcze przyszła mi do głowy kuchnia zabawkowa, stanie sobie w pokoiku i nie będzie nikomu przeszkadzać
albo zestaw do przebierania lalek
Kuchnie ma. Robili jej na zamówienie taką dużą zapłacili za nią chyba 5 tys. Dostała też odemnie na mikołaja komplet garnków do tej kuchni
wózek te ma i lalę która wszędzie ze sobą zabiera
Hmm, a może czegoś jej brakuje do tej kuchni, jakieś warzywa i owoce?
Albo może kasę fiskalną zabawkową i koszyk zakupowy? Zęby do kuchni mogła zakupy robić ![]()
Jak dla mnie to super pomysł ale wiem że i tak jej to matka schowa.
Kurde, wiem jaki to dylemat, bo też mam taką jedną osobę w rodzinie, co chowa zabawki, żeby był porządek ![]()
A mieszkają w bloku, czy domku jednorodzinnym z ogródkiem? Może wtedy można jej kupić coś na dwor?
W domu ale ogród mają maleńki niestety. Jak wstawi tam piaskownicę to się nic już nie zmieści
O te kolorowanki to faktycznie fajne. To na pewno dopupie i synkowi też kupię
Kurde, to chyba skończyły mi się pomysły ![]()
Ja kupiłam basen z kulkami, ale podejrzewam, że to też mama schowa, bo te kulki się później wszędzie walają ![]()
No właśnie w tym najwiekszy problem