Cło temu, shein

akuart mają różne moce, warto brać ten mocniejszy i z tymi wiaderkami na brudną i czystą wodę (ma takie 2 obrotowe okrągłe mopy)- są takie co biorą do góry te mopy i dywanu nie myją, i taki żeby pod meble wjeżdżał i tam też sprzątał
i uważać na kable.
polecam roboty on se mapę zrobi i możesz mu ustawić grafik zeby on jeździł i sprzątał, to jest akurat taki duży plus.
może kiedyś będzie taki co jeszcze zacznie ściany i sufity myć… pajęczyny zbierać :grinning:
akurat mam taki brudzący grzejnik ze masakra ściany po pół roku brudne…
odtłuszczaczem z action myję
warto mieć farbę na ścianę która można myć

1 polubienie

A ja znowu słyszałam opinie że jak coś jest ,do wszytkiego to jest do niczego , że jak odkurzacz to ma być odkurzacz a mop to ma być mop ale oddzielnie że jak jest razem to wcale nie są dobre sprzęty ale ja tylko właśnie takie opinie słyszałam sama nie mam tych sprzętów i tak dopytuje zanim pójdziemy na nowe i zacznę sobie je kupować :sweat_smile::sweat_smile:

1 polubienie

to też słyszałam, ale nie warto akurat na takim sprzęcie oszczędzać :grinning:
ja kupiłam najpierw robocika co ma takiego mopa ale jest to wilgotne i to tylko zbiera kurz
i potem doradziłam mamie żeby wzięła tego lepszego z wiaderkami i to jest petarda, jak ma brudne mopy podczas sprzatania to jedzie je umyć i czyści na czysto, nie rozmazuje brudu po całym domu
weź tego lepszego,to nie jest sprzęt na rok na dwa
to jest akurat moj i tylko zbiera kurz i lekki zabrudzenia, jak się z moim coś stanie to wezmę tego lepszego

Moja teściowa też ma taki i to jest fajne że jedzie sobie umyć i ona ma jeszcze z kamerką , że widzi nawet w pracy jak jeździ i sprząta :smiley:

2 polubienia

z funkcją al, jeszcze są takie roboty co mają rączkę i przestawiają przedmioty żeby posprzątać, ale to jednak koszt.

No to się domyślałam , że to sporo koszta

Ooo no z taką stacją robot to mi się też widzi , ja już jak będę kupować to na pewno zdecyduje się na taki lepszy . Bo jak mam kupić coś słabego to lepiej wcale i ręcznie to zrobić :grin:

1 polubienie

Ja miałam mój zwykły i sprzedałam bo mnie denerwował :see_no_evil: no i sobie myślałam że jak już to kupię właśnie też taki . Mam teraz dobre porównanie :smiley:

1 polubienie

Ja mam starszy model z takim mopem ale powiem szczerze wydaje mi się że za dużo wody na podlodze mi zostawia , podłoga jest dość mokra a przy dzieciach to nie przejdzie i go nie używam do mopowania

Oooo , ja też wlansie słyszałam że te tanie to mega słabe

Ja jeszcze nigdy nie miałam takiego sprzętu , ze wszystkimi gadżetami czekam jak się przeprowadzimy na nowe :smiley::smiley:

Super sprawa, bo nie ma cię w domu a sprząta za ciebie :smiley: albo oglądasz film a Dorotka sprząta (tak ją nazwaliśmy ) :smiley: w aplikacji nawet nazywasz ją :smiley:

1 polubienie

Ja mam takiego starego robocika ma już z 7 lat. Z funkcją mopa podłogi nie umyje jakoś super ale przetrze dość dobrze. Mój nazywa się zdzisiek :grin::grin:

Najważniejsze , że chociaż trochę ogarnie :smiley:

Odkurza dobrze, nie mam zastrzeżeń. Nawet sama w szoku jestem że tyle piachu miałam w domu a wydawało się czysto