Cło temu, shein

Wiem właśnie ale do najbliższego mam 25 km i w ogóle mi nie po drodze. Kupowałam tam pudełko ozdobne na ślub i byłam w szoku że tyle rzeczy tam jest i urodzinowych i w zasadzie wszystko od pierdół po np szklanki czy talerze

Podklady pod torty sa i to bylo cos wow ! Tak samo jak kupilam malutka tortownice w ksztalcie serca ( moglabyby byc gwiazdka czy cokolwiek innego bo ja potrzebowalam czegos mini do wypiekow dla roczniaka) kupilam tam tez podklad pod kuwete zeby zwirek sie nie rozsypywal po domu, etui do telefonu dla meza, no naprawde tam jest wszystko. Jak cos potrzebujemy z mezem to najpoerw jest tekst : zobacz w Tedi bo w necie to zaplacisz za przesylke" .
Zdecydowanie ciesze sie ze ja mam tak blisko ten sklep, bo to tez pozwala mi na wieksza kreatywnosc z dzieckiem

2 polubienia

To prawda, wysokie czynsze potrafią całkowicie dobić małe sklepy. Ale też internet , w tych czasach wszystko można dostać z wysyłką pod drzwi i to za darmo i w każdej chwili możemy to odesłać jeśli nam nie odpowiada . Tak że małe sklepy mają ciężko teraz . :disappointed_relieved:

Mój tata ma taki sklepik i już tam mu nic nie idzie, a miał ten sklepik wiele lat … bardzo to jest smutne

Ja to się w sumie cieszę, że nie mam w najbliższej okolicy takiego tediego - lepiej dla mojego portfela :sweat_smile::sweat_smile:

Wiesz co z jednej strony to prawda a z drugiej strony ja lubię te wszystkie dekoracje Lubię też robić z synem te wszystkie konkursy i jakbym miała to wszystko zamawiać i mało że czekać na przesyłkę to jeszcze na pewno bym musiała coś domówić żeby wyszła mnie przesyłka za darmo więc na to samo wychodzi

2 polubienia

Właśnie przy zamawianiu przez internat często cos siw dobiera żeby dostawa byla darmowa i czesto to zbędne rzeczy. Niestety mój mąż tak ma że zamawia przez internet temu czy allegro i dobiera pierdoly ktore potem leżą i nie są nikomu potrzebne.

1 polubienie

To ja też tak mam, że jak niedużo mi brakuje to coś dobieram, żeby była darmowa dostawa :sweat_smile: Ale staram się żeby to było coś w miarę przydatnego

Klasyk :smiley: ja to dobieram taaaakie pierdółki że aż wstyd :smiley:

Ja to jak coś dobiorę i mi nie pasuje to staram się robić zwrot na alegro jak za darmo :wink: jest taka możliwość to zawsze korzystam :blush:

Ja również tak robię, zwłaszcza jak kupuję produkt za 38 zł i do smarta brakuje 7 zł , wolę dobrać produkty pierdoly zapychacze - a nóż się przydadzą kiedyś niż płacić 12 zł za wysyłkę :laughing:

O tak to ja też tak robię :rofl:

Tez tak robilam ale juz się pilnuje i czasami nawet place za przesylke żeby niepotzrebne rzeczy mi nie zalegaly. Szuflada w kuchni juz sie ledwo domyka od gadzetow uzywanych raz na miesiac albo i nie :sweat_smile:

Każda chyba ma taką szufladę :rofl::rofl: rzeczy które być może się kiedyś przydadzą a jak nie to się wyrzuci a jak się wyrzuci to w tedy by się przydały :rofl::rofl:

U mnie przeważnie wtedy wlatują naklejki :smiley: tego nigdy za dużo :smiley:

Ostatnio jedyną rzeczą jaką miał pan na sklepie którą mogłam dobrać były wkładki do butów, no i mamy, może się przyrządza :sweat_smile::sweat_smile:

Mam tak samo ,że dobieram coś do przesyłki ale tylko jak brakuje mi naprawdę mała kwota :face_with_peeking_eye:

Hhaha oj tak ja mam taką szufladę w domu a mianowicie szuflady i pudełeczka , pojemniki bo zazwyczaj pochowane są takie rzeczy w różnych miejscach🤣

1 polubienie

Tak też mam taką szafkę . I niestety ale mam też półkę z rzeczami do których schudnę :rofl::rofl:

1 polubienie

Ale chociaż jest jakaś motywacja , żeby schudnąć :see_no_evil: