Poduszka rogal do karmienia się przyda na pewno. Jest wtedy wygodniej karmić nam Maluszka. Dostałam od koleżanki właśnie poduszkę rogal do karmienia i aktualnie robi się ona niezbędna pod plecy na ból kręgosłupa. Koleżanka wprost nie mogła się nacieszyć z jej posiadania mam nadzieję, że i ja będę takiego samego zdania. Chociaż już się cieszę, że ją mam. ![]()
Ja bym swojej poduszki nie oddala za nic i uwaza ze byly to bardzo dobrze wydane pieniazki. Ale ja leze dzien i noc. Probowalam tez z jaskiem miedzy nogami ale podusia jest nie zastopiona.
dzięki dziewczyny za rady, poduszka dla kobiet w ciąży pożyczona, spałam z nią dzisiaj ale jakoś tak dziwnie, chyba muszę się przyzwyczaić, poduszkę do karmienia (fasolkę) też zamawiam ![]()
Kaśka jeszcze ja dorzucę od siebie swoje trzy grosze
Sama przez to przechodziłam niestety i uważam, że był to RLS. Nogi(szczególnie lewa noga od połowy uda do stopy) strasznie mi cierpła, kiedy chcialam spać. Nie było to z braku witamin czy magnezu, bo regularnie przyjmowałam preparaty z magnezem, żelazem i suplementy z witaminami. Ponadto miałam też często robione badania i wszystko z wynikami ok. Od 6 miesiąca ciąży nie potrafiłam spać. Bywało tak, że bezczynnie leżałam przez 2-3 godziny, po czym szłam po prostu do innego pokoju oglądać telewizję… I szłam o 7 rano, kiedy mąż wstawał do pracy, ja wtedy zasypiałam. Dodam, że chodziłam do szkoły(ostatnia klasa technikum) i na szczęście zdażyłam skończyć już szkołę, bo nie wiem, jakbym miała iść na rano do szkoły, kiedy cała noc nieprzespana… Dodam, że poduszka pod nogą słabo działała, zazwyczaj miałam nogę w powietrzu(zwisała z łóżka)…
I powiem szczerze, że do tej pory czasami mam problem z zasypianiem przez tę właśnie nogę…