Książki Marianki Gierszewskiej , bardzo bardzo polecam!
Czy polecicie jakieś ciekawe ksiązki z samorozwoju na długie jesienne wieczory?
Ja polecam książke Lise Bourbeau - Bądź sobą wylecz swoje 5 ran :)
Mindfulness- trening uważności. Przyjemnie się ją czytało i dala mi rozwiazania na to jak mogę radzić sobie z rozdrażnieniem.
Osobiście wolę audiobooki ale teraz chyba większość książek jest też w tej formie.
,, Nie tłumacz się, działaj'' i,, Zmień myślenie a zmienisz swoje życie '' Brian Tracy, ,,Obudź w sobie olbrzyma'' Anthony Robbins, ,, Nowa psychologia sukcesu '' Carol Dweck.
https://regresja.net
Na powyższym blogu można poczytać sobie też o hipnozie regresyjnej - pomaga w pokonaniui fobii,czy uwolnieniu się od stresu na co dzień.
Atomowe Nawyki - James Clear
Nie zaczęło się od Ciebie - Mark Wolyyn
Dziewczyny pomagają Wam te książki w radzeniu sobie z czym ?
Iwona opisałaś, super :)
Też myślę kupić dla siebie kilka pozycji ,tylko kiedy to będę czytała... :(
Anetka , dokładnie też ją polecam, kocham słuchać jak ona mówi
Och jej ileż propozycji!! Screeny porobię,. ;)) przepiękne wartościowe 'nie zaczęło się od ciebie' serdecznie polecam.. płakałam, jest w niej tyle spraw które są przenoszone z pradziadów, traumy noszone nie przez nas.. piękna.
DaNutka pomagają, bardzo pomagają. Swego czasu borykałam się z olbrzymią traumą. Dzięki pracy z terapeuta i książkom czułam, że wszystko mi się składa w jedną absurdalna całość, od której mogę się uwolnić.
DaNutka dlatego audiobooki to dla mnie obecnie jedyne rozwiązanie. Bookbeat, audioteka i chyba empik go mają okresy probne.
”jak myśleć mniej”
„miej wyj**** a będzie ci dane”
„jak dobrze żyć razem”
Polecam
-jak mniej myslec
-siedem praktyk szczęścia
:)
Dobre tytuly , obiecujące