A ja wręcz odwrotnie zupełnie nie ważna bo ważne jest tylko dziecko ktore mam w brzuchu
Magicznypazur to prawda czas szybko leci. Moja za 2 miesiące będzie miala roczek
Mi przed samym zajściem w ciążę udało się zrzucić nadprogramowe 4 kilogramy, które bardzo szybko wróciły w pierwszym trymestrze... mam podobne odczucia jak Wy, pomimo, że wszyscy mi mówią, że pięknie wyglądam w ciąży, że ciąża mi służy i chyba tylko mi brzuszek urósł, to ja widzę jak bardzo zmieniło się moje ciało i zastanawiam się, jak po ciąży sprawić, aby moje dawno ciało wróciło. oczywiście kocham być w ciąży i czuję się bardzo kobieco, ale gdzieś z tyłu głowy kłębią się te myśli ...
Paulina najpierw zajmij się dzieciątkiem. A potem jak zobaczysz że nie podoba Ci się takie ciało jakie masz zacznij coś działać. Dla niektórych kilogramy ciążowe spadają same bez ćwiczeń wyrzeczeń i diet
Aneczkaa - dziękuję za radę ?
Najbardziej nie miły widok to jak na brzuchu skóra jest tak napięta że aż żyły widać, to wg mnie nie jest seksowne, no ale sam brzuszek kocham choć ciężko już..
Każdy brzuszek jest śliczny jaki by nie był :)
Przed ciążą cudze ciążowe brzuszki były dla mnie mało estetyczne, ale teraz patrzę na to zupełnie inaczej. Każdy brzuszek jest piękny, dokładnie aneczkaa006, a własny to już w ogóle.
To ja mam inaczej zupełnie tak nie uważam. Mój mi się nie podoba o mslo jest ogólnie brzuszków które uważam za ładne
JustaMama czas uwierzyć w siebie i że piękny masz brzuszek
Natalia zgadzam się z Tobą ponapinany brzuszek i taki przekrwiony już jest mało estetyczny ale już w sukience wygląda całkiem ładnie:) ale i tak najważniejsze jest to co jest w środku i to maleństwo jest najpiękniejsze.
Niestety aneczko nie potrafię. Mnie ogólnie obrzydza grube ciało stąd też problem z ciążowym brzuchem.
JustaMama ale już bliżej niz dalej do porodu więc niedługo nie będziesz go już miala
Jeszcze trochę musisz wytrzymać Justamama i będziesz mogła znów wrócić do swojej wymarzonej sylwetki:)
Oj jeszcze trochę zostało.... Dla mnie ciąża to naprawdę duże poświęcenie
JustaMama a jak z porodem? Wyjaśniło się coś? Zrobią Ci cesarke?
Pisze tutaj bo dawno mnie nie było i zgubiłam wątek niestety. Pozdrawiam
Patrycja niestety niewiele tzn psychiatra powiedziała że bez dwóch zdań zaświadczenie da i mam przyjść po nie na początku grudnia i póki co tyle w temacie
JustaMama więc mam nadzieję że wszystko będzie po Twojej myśli. Trzymam mocno kciuki i powodzenia życzę :) a na kiedy masz termin? Bo chyba nie doczytałam albo mi gdzieś umknęło
Dziękuję Patrycja. Na początek marca
JustaMama zrobią Ci CC skoro miałaś pierwszy poród przez CC i dk tego będziesz miała zaświadczenie to nie powinni robić problemów