Ciążowa i noworodkowa sesja fotograficzna

My brzuszkową mieliśmy na przełomie 7 / 8 miesiąca i 8 m-c to chyba dobry czas- brzuszek jest już duży, ale mama ma jeszcze siłę do dobrej współpracy z fotografem (: taka sesja to piękna pamiątka, ale i przeżycie - polecam każdemu (: mnie namówił mąż, który jest absolutnym fanatykiem mojego ciążowego brzuszka i wydaje mi się, że ta sesja jeszcze bardziej nas “połączyła” (: zdjęcia zrobiła cudowna, ciepła pani fotograf Natalia Werner.

My nie robiliśmy ani jednej ani drugiej czego teraz bardzo żałuję mam tylko mnóstwo zdjec zrobionych przez siebie :slight_smile:

Teraz chciałabym sesję z brzuchem i córką tak bardzo rodzinnie ale zobaczymy co z tego będzie

Na pewno super pamiątka. Ja takiej nie mam jakiś nie pomyślałam.
Wybór dobrego fotografa który umieli nam ten czas sesji też jest ważny nie każdy ma ten dar że będziemy się czuć dobrze w jego otoczeniu jeśli chodzi o sesję brzuszkowa ale do noworodka też trzeba mieć podejście.
Jestem za :slight_smile: ale jeśli się pod patrzy taka sesję możne zrobić też samemu wystarczy trochę kreatywności.

Jeśli zdarzę to za tydzień kuzynka ma zrobić sesję mojemu starszakowi być może się na nią załapię :slight_smile: bo mam naprawdę mało zdjęć w ciąży.

Ech to fajnie by było Lenka. Jakoś też o tym nie myślałem w ciąży :confused: zdjęć mam tyle co sama zrobiłem dokumentując rosnący brzuszek.
Pamiątka piękna do oglądania i wspominania to jeśli Ci się uda to jest się z czego cieszyć :)))

I co, robiłaś już sesję? Bo ja też się zastanawiam właśnie nad Warszawą i wpadła mi w oko jedna Pani fotograf: https://www.magicznechwile.pl/ .

Może ktoś z Was robił tam zdjęcia brzuszkowe albo jakiekolwiek inne? Będę wdzięczna za opinie :)