Ja byłam w ciąży z dziewczynką. Zero dolegliwości ciążowych przez cały okres ciąży. Przez pierwszy trymestr wtryndalalam wszystko co słone - śledzie, paprykę w occie, kapustę - to musiałam zjeść na śniadanie obiad i kolację bo inaczej nie mogłam przeżyć ;p. Wszyscy mi mówili że wyglądam promiennie, ciąży nie było po mnie widać i wszyscy narzekali że nie mam brzuszka. Nie miałam żadnych zachcianek w późniejszym okresie ciąży, jedyne co to potrafiłam codziennie jeść pyzy z mięsem ;p. Także według mnie przewidywanie płci po zachciankach, wyglądzie brzucha to bujda. Aczkolwiek czasami się sprawdza. Ja postawiłam na przeczucie - zobaczyłam test ciążowy i wiedziałam że będzie Łucja. No i jest Łucja
Gratulacje :)
Kochane dziewczyny i wspaniała redakcjo bardzo dziękujemy!!! <3 W środę dostaliśmy wypis, także cieszymy się synkiem w domu A starsza siostra nie odstępuje braciszka na krok, jest nim zachwycona.
Drogie mamusie wszystkim Wam życzę tak lekkiego i szybkiego porodu, ja miałam wymarzony. Rana też się wspaniale goi, po 3 dniach już w ogóle nie była dla mnie wyczuwalna, ale tak jak pisałam kiedyś po pierwszym porodzie, teraz również myję ranę po każdej toalecie szarym mydłem, wycieram ręcznikiem papierowym do sucha i pryskam octeniseptem, znowu wycieram. W domu również wietrze krocze, jak dla mnie najlepszy sposób na szybkie zagojenie rany
Pozdrawiam Was wszystkie :*
Paulina, to znakomita wiadomość! Cieszcie się sobą gdybyś jednak chciała jeszcze bardziej wspomóc gojenie się krocza to tantum rosa jest pomocny. Przyda Ci się mały spryskiwacz do kwiatów i wystarczy od czasu do czasu spsikać w ten sposób miejsce, które się ma zagoić
Paulina super , że urodziłaś naturalnie. Teraz w domu dużo szybciej do siebie dojdziecie .