My rok temu byliśmy na weselu bez dzieci. Super było. Fajnie było tak potańczyć. Teraz musimy czekać aż najmłodsze trochę podrośnie.
Ja nigdy nie przepadałam za imprezami. To po prostu nie dla mnie. Wolę wypad na rower, na spacer, na kajaki. Alkoholu nie piję zbyt wiele, wino do kolacji albo piwko do grilla. Wódki nigdy nie lubiłam i nie piłam, a na imprezach ze znajomymi wódka zazwyczaj się lała... i może to mnie zniechęciło. A może też to, że nie umiem tańczyć :P
My mamy wesele w sierpniu u znajomych ale czy się wybierzemy tego nikt nie wie. Jeszcze nie wiem jaki mój synek będzie bo jak taki mamusiowy jak córka to nie ma opcji
halmanowa ja tez nie jestem jakimś królem parkietu, ale lubiłam raz na rok wyjść do klubu :)
teraz jak mamy gdzieś wyjść to właśnie jakiś koncert, albo kino. Dzisiaj rezerwowałam bilety na najnowszego avatara, mamy z mężem baaardzo różne gusta ale akurat ten film obojgu przypadł do gustu.
czasami właśnie warto gdzieś wyjść i odpocząć, się odprężyć bo to jednak też bardzo potrzebne
My mamy też w przyszłym roku w sierpniu wesele i trzeba to będzie jakoś ogarnąć z córką, bedzie miała 1,5 roku wtedy, a to jej chrzestny się żeni, więc będzie wyzwanie :D
ani z takim 1,5 roczniakiem na wesele to aż współczuje :) a bedziesz ją brała ze soba czy kogos poszukasz do opieki?
Ja lubię bardzo tańczyć i najchętniej nie schodzilabym z parkietu ;)
Teraz za to całkowicie poświęcam się rodzinie ;)
Może kiedy dzieci podrosnąl to będzie można gdzieś wyskoczyć, ale nie w najbliższym czasie.
Lepiej zorganizować opiekę córce, jeżeli to duże wesele to szkoda dziecka i rodziców bo nie pobawicie się za bardzo ;)
Dziecko się będzie męczyć
Oj ja byłam z córką jak miała półtora roku na weselu. Okazało się że jest jedna sala do siedzenia i tańczenia więc ogólnie było głośno. Bardzo szybko odwieźliśmy dziecko do teściów.
Są takie słuchawki specjalne wygłuszające hałas które można założyć dziecku na wesele. Ale jeszcze kwestia czy dziecko będzie chciało w takich chodzić...
No ja sobie nie wyobrażam wesela z takim maluszkiem, ani rodzić nie jest w stanie się rozerwać, potańczyć ani dziecko, głośna muzyka nie jest wskazana dla takich maluszków a właśnie nie zawsze każde dziecko te słuchawki chcę nosić
Ja myślę żeby sobie ogarnąć pokój w hotelu i wziąść do opieki siostrę męża. Chwilę byłaby z nami na sali i w razie czego byśmy do niej zaglądali :)
To chyba najlepsze rozwiązanie, też bym tak zrobiła
Jak tylko masz taką możliwość, to chyba najlepsze rozwiązanie...
Dziewczyny byłam dziś potwierdzić ostatecznie ciążę u ginekologa. I jest tydz. 6+5. Wygląda na to że wszystko jest w porządku. Nawet było widoczne tętno... Także jestem dobrej myśli.
Świetna wiadomość;) Szczere gratulacje ;) życzę dużo zdrówka dla maluszka jak i najmniej dolegliwości ciążowych mamie ;)
magnolijam ogromne gratulacje :) duzo zdrówka i cierpliwosci :) wszystkiego dobrego!
Gratulacje to na pewno wspaniałą wiadomość :)
Odnośnie wesela to wszystko da się zrobić. Ja w tym roku byłam z córką na dwóch weselach bo nie mieliśmy wyboru i jakoś dalism radę. Oczywiście na obu mieliśmy wynajęty pokój, do którego poszłam z córką jakoś koło północy
Ja teraz tez mam wesele i myśle ze jakoś damy radę bo zabieram córkę ze sobą
Gratulacje, to z pewnością najwspanialsza wiadomość dla Ciebie i twojego męża, nic tylko teraz się cieszyć