Witam, ostatnio uprawialiśmy petting. On doszedł na moje narządy płciowe i razem ze sperma wsadził we mnie palce. Wszystko działo się w chwili uniesienia. To były dni plodne, minęły z 2 tygodnie i jakoś dziwnie się czuję. Czy jest jaka kolwiek możliwość zajścia w ten sposób w ciążę?
Ale co to znaczy dziwnie? Nie masz okresu, czy jakie są objawy? Bo na ten temat nie napisałaś, a dziwne samopoczucie może oznaczać wszystko.
Moim zdaniem raczej małe prawdopodobieństwo ciąży po czymś takim, ale kto tam wie. Najłatwiej podreptać do apteki po test ciążowy i go zrobić w dniu spodziewanej miesiączki, jeżeli jej nie dostaniesz oczywiście.
Ja bym tutaj nie gdybala tylko jesli masz wątpliwości to w przypadku opóźnienia okresu zrobić test :)
Nie wiem o czym piszesz dziewczyno i chyba jako osoba pełnoletnia wiadomo co robić, gdy masz prawdopodobieństwo zajścia w ciążę. (Na pewno nie test a,b,c,d w internecie)
A mim zdaniem jeśli sperma mimo wszystko trafiła do środka , to bez znaczenia jak się tam dostala i ciąża jak najbardziej wchoddo w grę . Tylko nie wiem cZy dobrze zrozumiałam tekst
Myślałam że zajść w ciąże bez stosunku nie można ale jeżeli wprowadził do pochwy palce z dużą ilością spermy dobrej jakości to istnieje takie ryzyko. Test rozwieje wątpliwości :)
Szczerze? Myślę podobnie jak dwarazyH
hmmm;) no cóż ja by to napisać nasienie to nasienie;)
czasami ziarenko wpadnie na trawe i tez wykiełkuje;)
W gruncie rzeczy nie tak łatwo zajść w ciążę jak się komuś wyjdaje ale czasami natura robi niespodzianki ;) poczekaj do okresu, jak go nie dostaniesz, spóźni się dzień lub dwa to wykonaj test i będziesz miała pewność czy jesteś w ciąży czy nie ;)
Z jednej strony zajście w ciążę bywa nie tak łatwe Jak mogłoby się wydawać z drugiej strony czasami wystarczy moment i tak zwany jeden raz Gdzie niektórym się wydaje wiecie jak to się nieraz słyszy młodzi mówią od jednego razu albo od pierwszego razu się nie zachodzi no nie tak to nie działa Jedni starają się latami a inni ten jeden raz i płynie
W przypadku tej sytuacji mogło być różnie Podejrzewam że raczej nic z tego nie powinno być ale co tutaj z moich podejrzeń tak jak piszą dziewczyny niżej Najlepiej będzie jak kupię w aptece test ciążowy w dniu spodziewanej miesiączki po prostu go wykonasz i już powinnaś mieć rozwiane wątpliwości
wszystko jest możliwe.., jednak niepotrzebnie się nie nakręcaj, poczekaj do okresu, może się okaże, że niepotrzebnie się stresujesz, jeśli w dniu spodziewanej miesiaczki jej nie będzie wykonaj test.
Swoja droga moze warto pogadac z lekarzem o metodach zabezpieczen ? Jesli nie planujecie dzieci w najblizszym czasie, omowicie wszystkie za i przeciw i glowa bedzie spokojniejsza ;)
prawda jest taka, że wszystko jest możliwe. Sperma dostała się do środka i teraz to loteria.
Czujesz się dziwnie hmm to zależy jak dziwnie ? czy masz jakieś objawy niepokojące ? by być pewnym najlepiej właśnie zrobić test ciążowy w czasie spodziewanej miesiączki
Sama jestem ciekawa jak ta historia dalej się potoczy więc koniecznie daj znać za jakiś czas jak zrobisz test ale wydaje mi się, że po prostu za dużo o tym myślisz i jakieś niepokojące objawy mogą się pojawić po prostu ze stresu albo jesteś akurat przed miesiączką
Tak czy siak historia nietypowa :)
Dokładnie daj znac I tak jak dziewczyny piszą niżej moze poprostu warto pomyśleć o jakimś konkretnym zabezpieczeniu i pozniej niepotrzebnie nie stresować sie
Nie łatwo zajęć w ciąże ale kwestia szczęścia , unas zawsze było za pierwszym razem hehe
Nataleczka u nas to samo, ja to mówię, że jak mąż coś zotawi to z tego zawsze jest ktoś trzeci :)
jedni się starają latami, jedni raz i jest ciąża :)
Wszystko jest możliwe tak naprawdę nawet przecież facet może zapłodnić kobietę gdy jest stosunek przerywany to też nie musi być w tedy głęboko, albo może nie zdążyć do końca wyjść tu podobnie nasienie się przedostało do środka, a to juz loteria
Mazia ze stosunkiem przerywanym jest cos takiego jak przedwczesny wytrysk ;) no ale to juz ryzykowne jednak a potem glowkowanie przed miesiaczka ;D
No właśnie, kluczowe tu jest słowo "wytrysk" przy stosunku, nawet przerywanym i niezbyt głębokim masz wyrzut plemników do pochwy, więc one się dostają wgłąb siłą wyrzutu. Wsadzenie palców wysmarowanych spermą to zdecydowanie nie to samo :D Nawet sobie poczytałam o tym z ciekawości. Szansa na ciążę z takim wypadku jest bliska zeru. Ale no właśnie, dopóki istnieje ułamek szansy, to nie można jej tak zupełnie wykluczyć:)