Ciasta - przepisy

Haha, no wyglądają strasznie

Jak twoje dziecko lubi to polecam ciasto posmarować musztarda miodową, zmienia smak :slight_smile: ja często takie robię na imprezy tylko że z pikantnymi kabasonami peperoni Zielińskich albo frankfurterkami

Ja sobie zapisuje przepisy na tt na kolejne lata i Lena gruszki robiła ciastka pieguski na to przykleiła białą czekoladą piankę a ciemna zrobiła usta i oczy ducha.

No i mnóstwo takich rzeczy jak pizzerinki w kształtach trumien czy dyni, serem do krakersów w kształcie dyni, przystawki układane w kształty potworów czy duchów,

![1000011899|225x500](upload://5NSx3HtpYrB4bBt2n7tpg8KchIy.jpegi,

1 polubienie
1 polubienie

Uwielbiam musztarfe Prymat Czeska. Jest slodko ostra ( ale ta ostrosc nie zmienia smaku ani nie pali w gębe) i zawsze jej uzywam, do takich zawijasow czy hot dogow tez

1 polubienie

Kurcze ale super przepisy na hallowen :wink: a te parowki w ciescie mega dobre :wink:

Ja nie znoszę musztardy​:hear_no_evil::see_no_evil:

Ja mam swoje ulubione np. lubię te z Lidla kania choć ich ketchup to masakra, prymat ma właśnie solo i roleski ale develay okropne są :see_no_evil:

Mi żadna nie pasuje :see_no_evil:

Roleski musztarda Chrzanowa jest niesamowita! :rofl:

1 polubienie

Ja nienawidzę jej zapachu, a co dopiero ją gdzieś dodać :see_no_evil:

Muszę sie Wam pochwalić moim bezmlecznym tortem na pierwsze urodziny syna :star_struck:

2 polubienia

O! A z czego robiłaś? Jakie zamienniki dałaś?

Biszkopt pieczony według standardowego przepisu bo nie było nic z mlekiem , krem zrobiony ze śmietany z mleczka kokosowego ubitego z cukrem pudrem + owoce i gotowy tort specjalnie dla rocznego alergika :birthday::smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Mnie to nie pasuje. Albo chrzan albo musztarda :rofl::rofl::rofl:

Spróbuj ją! Warto :rofl:

Jest przepiękny, super !

1 polubienie

O Jezu ja jestem taka noga w pieczeniu , że bardzo wam zazdroszczę cudowne dzieła

Ja podobnie, rzadko kiedy coś piekę, jak już faktycznie muszę :sweat_smile:

To ja odwrotnie, bardzo lubię piec ale nie koniecznie mi to wychodzi :see_no_evil: