Haha, no wyglądają strasznie
Jak twoje dziecko lubi to polecam ciasto posmarować musztarda miodową, zmienia smak
ja często takie robię na imprezy tylko że z pikantnymi kabasonami peperoni Zielińskich albo frankfurterkami
Ja sobie zapisuje przepisy na tt na kolejne lata i Lena gruszki robiła ciastka pieguski na to przykleiła białą czekoladą piankę a ciemna zrobiła usta i oczy ducha.
No i mnóstwo takich rzeczy jak pizzerinki w kształtach trumien czy dyni, serem do krakersów w kształcie dyni, przystawki układane w kształty potworów czy duchów,
Uwielbiam musztarfe Prymat Czeska. Jest slodko ostra ( ale ta ostrosc nie zmienia smaku ani nie pali w gębe) i zawsze jej uzywam, do takich zawijasow czy hot dogow tez
Kurcze ale super przepisy na hallowen
a te parowki w ciescie mega dobre ![]()
Ja nie znoszę musztardy:hear_no_evil:![]()
Ja mam swoje ulubione np. lubię te z Lidla kania choć ich ketchup to masakra, prymat ma właśnie solo i roleski ale develay okropne są ![]()
Mi żadna nie pasuje ![]()
Roleski musztarda Chrzanowa jest niesamowita! ![]()
Ja nienawidzę jej zapachu, a co dopiero ją gdzieś dodać ![]()
O! A z czego robiłaś? Jakie zamienniki dałaś?
Biszkopt pieczony według standardowego przepisu bo nie było nic z mlekiem , krem zrobiony ze śmietany z mleczka kokosowego ubitego z cukrem pudrem + owoce i gotowy tort specjalnie dla rocznego alergika ![]()
![]()
Mnie to nie pasuje. Albo chrzan albo musztarda ![]()
![]()
![]()
Spróbuj ją! Warto ![]()
Jest przepiękny, super !
O Jezu ja jestem taka noga w pieczeniu , że bardzo wam zazdroszczę cudowne dzieła
Ja podobnie, rzadko kiedy coś piekę, jak już faktycznie muszę ![]()
To ja odwrotnie, bardzo lubię piec ale nie koniecznie mi to wychodzi ![]()