Ciało po ciąży

Rozstępów nie mam i w ciąży ani jeden się nie pojawił, ale za to cellulit. Od młodości mam i w każdej ciąży nogi jeszcze bardziej jak galarety wyglądały.

Zazdroszcze 

Ja nie rodziłam naturalnie a nawet pimiedzy nogami mam rozstępy 🥲

Ja pomimo smarowania oliwkami i ruchu na sam koniec dostałam rozstępów na brzuchu i piersiach. Teraz w drugiej ciąży wchodzę w ostatni trymestr i chyba też się nowe pojawią. Więc nie ma recepty. 😔 a jeśli chodzi o ciało po ciąży - dużo spacerów, potem Sport i ciało przypominało to sprzed ciąży, ale w moim przypadku już nigdy nie było takie samo 😐

Haha ja miałam nawet na wzgorku lonowym. Cała cieszę smarowałam a chyba w 38 mi wyszly też na brzuchu. Także nie ma reguły. Tylko geny

U mnie na brzuchu ani jednego, ale cellulit owszem..  :/

Monia to człowiek się cieszy ze nie będzie miał a na koniec finał i są;) to może u mnie nie zdążyły tak wyjść bo w 37 urodziłam;) za to po 1 ciąży mam sporo ;(

Mi tez w ostatnio tyg wyszły 

rodzilam 36/38 tydzień 

i po dużo więcej ko wyszło na biodrach itp 

MałaZołza, być może jest coś takiego.

Ja nie miałam ani jednego rozstępu przez całą ciążę i się cieszyłam. Dopiero po porodzie wyszły mi na udach. Na szczęście niedużo i po ćwiczeniach fizycznych już ich nie widać :)

Mi się zrobiły na pośladku po porodzie. Na początku to były straszne krechy ale odkąd smaruję to już są prawie niewidoczne 

Fajerka to nie wiedziałam, ze coś takiego nalezy zrobić, pewnie nie każdy producent tak robi;/

mi nie wyszedł zaden :D i niczym się nie smarowała, bo bio-oil w ciąży mnie drażnił...

U mnie sprawdziły się olejki/kremy/serum mustella zarówno w trakcie jak i po ciąży.

Dodatkowo polecam szczotkowanie na sucho - na prawdę działa cuda; skóra odzyskuje sprężystość 

Idziemka i tylko potwierdzasz regułę ,że nie ważne czy się smarujesz czy nie to tylko geny ! Można się nie smarować i nic nie wyjdzie,s można dwa razy dziennie coś nakładać,a i tak wyjdą rozstępy

to chyba jak ze wszystkim

moja szwagierka ma termin porodu w ten sam dzien co ja 

ja wyglądam na 9 miesiąc cisay a ona na 3 

prawie wgl brzuszka nie ma a co dopiero rozstępów :L

Ale ze wam sie udalo na taki sam dzien ale wg miesiaczko czy wg wyliczen usg macie termin?

kurde ale zbieg okolocznosci ;) fajnie jak byscie leżały na tej samej sali z maluchami ;)

Pewnie sobie wszystko porównujecie 

czy ktoras z was stosowala zabiegi med estetycznej na rozstepy ? jakie ?

Kasia No widzisz No tak to jest właśnie ciąża ciąży nierówna kobieta kobiecie też jedna przytyje w ciąży dosłownie 5 kg albo jeszcze okaże się że schudnie inna przytyję prawie 30 naprawdę nie ma co porównywać

Kasia super zbieg okoliczności, ciekawe czy rzeczywiście urodzicie tego samego dnia. 

Jak byłam w lato na urodzinach u siostrzenicy to na jednej imprezie były razem ze mną 4 ciężarne tylko u każdej był odstęp kilkumiesięczny 

z szwagierka za sobą nie przepadamy :L 

bynajmniej ja za nia.. 

z usg taki sam termin nam wychodzi

tylko ze ja tydzień wcześniej mam cc 

ona w czwartek nie dowie co dalej jeśli mala nie nie przekręciła bo ułożenie pośladkowe

chyba ani oni ani my nie planowaliśmy tego 

ona zawsze miała problemy ginekologiczne wiele razy słyszała ze może nie mieć nigdy dzieci i tak rodzina była nastawiona ze będzie to cienki temat ale szybko im nie udalo

zaś my z meczem długo nie staraliśmy o pierwsza córeczkę 

wiec stwierdziliśmy ze wcześniej zaczniemy nie starać i za drugim razem nie udało..

tydzień przed ślubem nie dowiedzieliśmy jak córeczka miała 11 miesięcy 

Anabana ja sie pogodzilam z rostepami ;) juz nie walcze z nimi ;) 

Kasia moze dzieciaczkk was bardziej zbliza wspolne tematy, albo pojdzie w druga strone ;)

Ja chodziłam na szkołę rodzenia co taka dziewczyna też miała termin wtedy kiedy ja. Ale ja urodziłam 2 tygodnie przed terminem