Najlepiej obserwować dziecko mojemu zdarza się chrapać a nocy
anaaa możesz mieć rację, u moich córek te z tak jest przy katarze. jak tylko śpią z otwartymi ustami to od razu wiem ze jest katar w nosku
Może i tak. Mój syn też chrapie ale nie zawsze na szczęście.
u ans chrapie jak jest przeziębiona albo ogromnie zmęczona
U nas na szczęście nie ma chrapanie u nikogo. Bardzo mnie to cieszy bo nie umiem spać jak ktoś chrapie
U nas syn i mąż chrapie jakiś dramat 😂
u nas córka chrapała ale sie okazalo ze ma mocno przerosniety migdałek po wycieciu ustało;) ale za ta mąż daje koncerty;) ale ma krzywą przegrode nosową;( wiec pewnie to jest powód
Mój mąż też ma prawdopodobnie krzywą przegrodę nosową przez co chrapie. Po pierwszym porodzie leżałam z kobietą, która chrapała na całą sale i nie miałam sumienia żeby ją przebudzić.. sama za to nie dałam rady zasnąć. Mąż za to noc spędził w szpitalu z synem kiedy ja zachorowałam i kobiety budziły go bo tak chrapał... ;) więc zmieniałam go na noc i wracałam do domu żeby wyleczyć się :)
Justys to jak Ty z nim spisz w jednym łóżku jak on tak chrapie? Ja bym nie dała rady hehe
U mnie mąż chrapie tylko jak jest bardzo zmęczony :) Tak na szczęście daje pospać :D Justys to już chyba kwestia przyzwyczajenia co :)?
to sie cżłowiek chyba przyzwyczaja do tego;)
Moja córka nie chrapie, chyba, że jak ma zatkany nos przy chorobie :)
Do chrapania nigdy nie można przyzwyczaić się;) budzę albo szturcham żeby nie chrapal i pomaga ;)
Jak mąż chrapie to go chwilę łapie za nos i na krótką chwilkę jest spokój, czasem się uda zasnąć :)
Córka też pochrapuje, ale to tylko jak ma katar na szczęście :)
hehe no najlepszy koncert jest wtedy jak ledwo maluch zasnie ;)
Ja niestety też chrapię jak jestem mega zmęczona, a ostatnio się czasem to zdarza niestety.
Ja nie ale kiedy człowiek chrapie to sam siebie nie słyszy i czasami niedowierza;)
Ja mówię do męża, że nie chrapie, ale niestety mi się zdarza. Oczywiście mój mąż twierdził od samego początku, że chrapie. Dopiero jak mnie nie nagrał, to wtedy sama uwierzyłam hahah. Ale człowiek pewnie ze zmęczenia tak chrapie.
człowiek chrapie pewnie ze zmęczenia
Ja męża też nagrywałam żeby sobie posłuchał;)