Chrzest święty

Ja chrzest od razu widziałam że będę w lokalu robić. A urodziny zawsze w domu

Urodziny to może zależy które ja roczek czy 18 też wyprawie w lokalu bo też trochę będzie ludzi za pewne bo to takie jakby rocznicowe  no a resztę wyprawie w domu :) 

Dla mnie też od razu bylo jasne, że chrzciny w.lokalu. urodziny robimy w domu ale tez mało kto przyjezdza... 

Teraz nie wiem jak z chrzcinami bo zależy kto będzie na chrzestnych.

Weronisoa wow na tyle osób to bym w życiu nie zrobiła imprezy za dużo roboty . U mnie to połowa gości jakich miałam na weselu więc od groma ludzi 

Monia o 18 to raczej dziecko będzie decydować czy chce domówkę czy w lokalu ale zazwyczaj są w lokalu. A roczek zrobiłam w domu

Mazia tutaj tak było że w domu trzeba zrobic,elegancko wszystkich zawołać.

To koszmar a nie chrzciny.

Aneczka.no właśnie moj był taki cycus niestety i ciężko mi było wszystko ogarnąć

Weronisia nie dziwię się. Bo to tak się wydaje się sporo roboty jest. Posprzątać dom, udekorować, przygotować jedzenie, później wszystko podać, posprzątać. 

Każde dziecko raczej się decyduje na huczna imprezę 18 urodzin także myślę że będą w lokalu 

Tak taka impreza jak 18 to już dziecko będzie dyrygować co chce 

Dziecko jest jest prawie dorosłe to samo veszhe decydować a bud podporządkowywać się rodzicom 

No dokładnie :) 

Jakoś nie mogę sobie wyobrazić swojej córki jak już będzie miała te 18 lat b

Ja osobiście 18 nie chciałam robić i jedynie rodzice namówili mnie, by chociaz dla rodziny w domu zrobić... masa znajomych tez nic nie robiła takze nie wszyscy chca 18 a tymbardziej jakąś huczną 

no teraz te 18-stki to jak wesela taka prawda - impreza na bogato, a jakie stroje mają dziewczyny 

Mazia nawet mi nie mów,mój ma 18 za dwa lata i nawet nie wiem ile się daje-mi znajoma mówiła ze 1000 to minimum a dla mnie to troche duzo

Weronisia każdy daje ile uważa za słuszne a nie patrzy ile inni dają. Tych co stać to nawet samochód na 18 kupują. 

Weronika to Ty już takie duże dziecko masz :o

No zawsze możesz wyprawić imprezę za to dziecku na pewno się ucieszy :) 

oj tak na okolice to robią takie 18 w sali kupa gości

Najgorzej to przyzwyczaić do drogich prezentów to potem tak jest ;)

Anita Ty nie musisz dziadkowie lub inne osoby z rodziny mogą przyzwyczaić do drogich zabawek