U mnie piątek i sobota a potem mają być deszcze i zimno
Pogoda taka jak dziś
cieszę się bo jest super ![]()
U nas mlodzj też są sprzątają chodniki ale zastanawiałam się czg sami się tam zatrudnili czy to pod przymusem. Ale powiem szczerze to tak powinno być niech odpracowują swoje kary
Myślę ze tylko tacy tam pracują , bo każdy młody szuka jakieś lepszej pracy niż zamiatanie chodników ![]()
Kurczę a mój młody okazało się że ma zapalenie krtani , właśnie go zbieram i idziemy do apteki …. Taki biedny jest
Oj oj biedactwo masakra tu jeszcze lato trwa a tu takie chorubska
zdrówka dla maluszka:heart:
A dziękuję…… no choroba dziecka to też męczący czas dla rodziców. Synek jest marudny bo się męczy … wczoraj jak miał wieczorem 38,9 to był jak dętka bez powietrza…. Taki flaczek …. I ten brzydki kaszel …. Ale już wróciłam z apteki i daje mu leki … podobno do 2 dni powinno być lepiej
Jeju no oby już było tylko lepiej
Jejku bidulek, że tak go dopadło i ta gorączka też wymęczy
trzymajcie się i zdrówka! 🩵
Naborze chorować w taką pogodę
Bardzo ci dziękuję. Dziś też jak ok 23 go sprawdzaliśmy to znów gorączka 39,2. Na szczęście te interwały między gorączka są już długie więc chyba lepiej jest
Jak się trzymacie? 🩵
O dziękuję za pytanie. Wczoraj poszła pierwsza dawka antybiotyku (niestety) ale różnica po dobie jest znaczna. Mały zupełnie inny. Już tak nie cieknie mu z nosa. Lepiej spał w nocy. Rano zjadł jajecznicę a ostatnio nic nie chciał jeść. Także Idze ku lepszemu
Też miałam pytać jak tam synek . To najważniejsze, że jest poprawa i mały się lepiej czuje. ![]()
Dziekuje ![]()
tak znacznie lepiej …… właśnie będę podawać drugą dawkę
To super najważniejsze że pomaga
A dobrze że coś robią byle do tego się też lepiej przykładali bo u nas to w praktyce różnie