Cholestaza, obawy

Ja jak jeżdżę do teściowej to muszę uważać bo tam nie ma barierki a tam gdzie są to takie chwiejne a oczywiście tam gdzie synek nie może to najchętniej się zapuszcza :grin:

u teściowej są takie dziwne schodzy lecące w dół i też brak barierek, więc też trzeba uważać
schodzisz ze schodów i jest taka konsola do TV z ostrymi kątami

1 polubienie

O to takie schody są u babci od strony męża, masakra ja sama mam problem z wejsciem na górę po nich są prawie że pionowe . Jak ktoś był w domkach w Holandii to wie o czym ja mówię. Masakra jak ktoś by się zwalił to tragedia a jeszcze babcia na samej górze ma pokój :see_no_evil:

To chyba najgorsze schody jakie widziałam to takie że masz jeden schodek pod jedną nogę drugi pod drugą trzeci pod tą pierwszą czwarty po drugą nie wiem jaki to jest typ schodów, ale się śmieje że to jest idealny alkotest :rofl::rofl::rofl:

A to chyba wiem o jakich piszesz, to kacze schody. Podziwiam ludzi którzy mają takie schody w domu i potrafią po nich wchodzić, chociaż chyba większym wyzwaniem jest z nich zejść :see_no_evil: aż poszukałam na necie jakiegoś zdjęcia, chyba o czymś takim piszesz ?

Dokładnie o czymś takim pisze. Pamiętam jak byłam w domku letniskowym mojej koleżanki i właśnie były te schody ja myślę kto był na tyle durny żeby coś takiego wprowadzić. Ale inna sprawa że tam było tak wąsko że chyba nie dałoby rady normalnych

2 polubienia

Takie schodzi tylko jeszcze bardzo wąskie ma szwagierka w domu w górach. I są jeszcze mocno pochylone. Masakra jak zaczniesz od złej nogi :face_with_peeking_eye::joy:

1 polubienie

Nie da się zacząć od złej nogi po prostu kaplica i lecisz

1 polubienie

Ona ma taki że pół schoda jest jakby większe a pół węższe i można stanąć zła noga ale wtedy stajesz jakby na palcach o to jest bardzo niewygodne. A jeszcze po nich się wchodzi a jakby w dziurę w suficie na drugie piętro więc no nie jest tak kolorowo

Masakra w życiu bym nie chciała takich schodów w domu :see_no_evil: dobrze że mam mieć dom parterowy i schodów u nas nie będzie

Zazwyczaj spotykane są tego typu schody w domkach letniskowych.

1 polubienie

Dokładnie bo zajmują niewiele miejsca . Do małych domków takie schody są idealne.

ja myślałam że takie schody są tylko w patodeweloperkach :joy::joy:
ale lubie oglądać aranżacje patodeweloperek
zdjęcia jak ktoś nie wie o co chodzi :joy:

1 polubienie

Warto przeglądać po to żeby samemu nie zrobić czegoś podobnego w swoim domu, mieszkaniu

Najgorsze że ludzie widząc taką patodewelioerke i tak kupują takie mieszkania. A to pierwsze co wrzuciłaś @Molly to chyba już kiedyś widziałam i była pewna że w związku z układem będzie sporo tańsze, no ale nie, deweloper i tak poszalał z ceną. Ale znalazłam kiedyś jeszcze coś lepszego :see_no_evil:

wyobraź sobie ze wracasz z imprezy troszkę pijana :joy::joy::joy:

1 polubienie

Moj maz teraz robi meble do 2 mikro kawalerek w dodatku w piwnicy ( kantyna).
Facet kupil i robi pod wynajem.
18m kw wiec to z tych Mikro kawalerek.
Ale beda naprawde ladne i pomyslane ( lozno na antresoli) i to dobre rozwiazanie dla mlodych ktorzy w sumie tylko spia w mieszkaniu.

Ale problem w tym ze przyszla odwilz i jedno z tych " mieszkan" zalało :rofl::rofl::rofl::rofl:

To widzę że pojawia się taka moda jak od dawna w Ameryce czy Kanadzie. Swojego czasu tam byłam to właśnie nocowaliśmy w takich mieszkaniach w piwnicach poniżej poziomu. Ale naprawdę były fajnie zrobione