Moniczka to są te z tym otworem piszą ludzie ze stosują je do fotelika jak i wózka . Aeromoov Wkładka Antypotowa Do Fotelika 0-13 Mint 5904 | Babyhit.pl. AISA podobno cenowo niewielka różnica ale te z ameromoov bardziej mi się podobają . ZAMARANCZA opinie są pozytywne nie jest to jakoś nowy produkt bo komentarze są nawet z przed 4lat więc nie jest to jakaś nowość . Co do tańszych rzeczy to może i masz rację ale ja już kilka razy chciałam zaoszczędzić i nie wyszło . Dlatego wolę dać więcej . A tańsze są wkładki żelowe to nie przepuszczają powietrza może i chłodzą ale przez jakiś czas
Ja nie wiem co się dzieje ale dodałam komentarz i widze że w ogóle go nie ma Moniczka czytałam opinie że te zwykłe co są do fotelika dają też do wózka . Aeromoov Wkładka Antypotowa Do Fotelika 0-13 Mint 5904 | Babyhit.pl ważne żeby miały ten otwór . AISA cenowo jak się patrzyłam wychodzi podobnie a mi się ta z aeromoov bardziej podoba. ZAMARANCZA no czasami można kupić coś taniej i też dobrego ale ja czytałam o tych żelowych i wcale takie dobre nie są bo nie przepuszczają powietrza . A czy wkładki to taka nowość już od jakiegoś czasu są na rynku opinie są też z przed 4 lat . A co do tej Twojej firmy z bidonów 3-sprouts to może jakaś zupełnie nową firma że nie ma opinii nigdzie
Pati, jest komentarz,nawet dwa:)
Dzięki za link, jutro obczaję ;)
Mam podobne zdanie do Twojego jeśli chodzi o te tańsze rzeczy,też często czułam niedosyt i później żałowałam ,że "zaoszczędziłam" i jestem niezadowolona.
Widzisz niby wkładki to nie nowość, a wiele z nas nie wiedziała o ich istnieniu ;p Noa co do tej firmy nie jest nowa, bo od 2007 roku, to ju troszkę jest na rynku, ale powstała za granicą.
Zamarancza o proszę to też nie taka nową firma a może coś z nią nie tak skoro tak mało odbiorców i nie ma opinii . Zobacz sobie noskieskimoski mają super oferty :)
Moniczka no to nie źle a jak wchodziłam to nic nie było . No nic mam nadzieję że wkładki się sprawdza podczas podróży :)
A za jakościowe rzeczy trzeba czasami zapłacić . Tak jak z butami w droższych chodzimy kilka lat a w tanich sezon
Pati 1990, jakbym miała doradzić to jednak byłabym za tymi bambusowymi, jakoś te żelowe nie przekonują mnie do siebie.
Pati i jak tam Ci się sprawdza ta wkładka.Moja jak gdzies dalej jeździmy od razu glowa mokra i plecy,muli ja i zaczyna płakać. Właśnie myślałam o zakupie i dobrze ze najpierw poszukałam w lupce.czy nie ma już wątku.sprawdza ci się.
S może która z was tez m takie wkladki chłodzące,jak się.sprawdzily
Ja mam wkładki i do fotelika i do spacerówki i moim zdaniem spoko sprawa ;) kupiłam w smyku. Teraz rozglądam się za innymi
Pati używałam jedynie do wózka. Ale powiem że przy większych temperaturach mało co dawało bo szybko od ciała dziecka się nagrzewało. Więc nie wiem czy w samochodzie by pomogło. niektórzy pieluszki bambusowe podkaldaja
Ja wlasnie bym chciała kupić do fotelika jaka polecacie?
na jakiej zasadzie taka wkladka dziala ? czy to rodzaj materialu czy np jak foteliki przez usb laduje sie i wlacza chlodzenie ?
Też przycupnę z tematem. Jakie macie wkładki i czy wam się sprawdzają? Dzieciaki jak jedziemy dłużej niż 10-15 minut, to całe mokre plecy mają :(
Ja mam wkładkę chłodząca do wózka firmy Bebefolie. Jest to wkładka żelowa która absorbuje ciepło. Nie trzeba ani do lodówki wkładać ani ładować czy co tam z nią robić. Wystarczy nie używać przez ok godzinę i znów wraca do podstawowych właściwości że tak powiem
No to muszę sobie zerknąć na tą wkładkę, też by mi się przydała
Monia teraz az takich upałów nie ma ale przy większych upałach dobra rzecz. W tym roku akurat nie korzystałam z niej bo córka już wózkiem nie jeździ tylko na pieszo chodzi. A do wkładka jest do spacerówki
Aneczka, a można jej używać również do fotelika samochodowego?
No właśnie u nas też nie jest gorąco może było też klika takich dni także chyba w tym roku już się nie zaopatrzymy
Marta nie bo nie będzie rozmiarem pasować i wycięciami na pasy
A są też do fotelika
Monia tak wiem. Ale ja nie kupowałam tej wkładki tylko w konkursie wygrałam akurat