Kurcze ja chyba bym się bała takiej chłodzącej podpaski. Bałabym się o zapalenie cewki moczowej. Ale wiadomo jak się używa zgodnie z instrukcja to powinno być ok.
Ooo na temat ślubów to akurat koleżanka z pracy organizuje w przyszłym roku jak nam powiedziała że pani dekorator za wystrój sali i kościoła w sztucznych kwiatach powiedziała jej 18 tyś to mi wszystko opadło nie tylko ręce. Nie mówiąc już o makijażu, włosach itp. tragedia jakas ja rozumiem że wszystko drogie ale czym rozni się makijaż Panny młodej od makijażu świadkowie? No tylko ceną chyba
18 tys za wystrój? Czym oni to zdobią, złotem?
Taka kwota za wystrój?? Matko. Nie byłoby mnie stać na takie przystrojenie sali i kościoła.. ceny jak dla celebrytow
Też jestem zaskoczona. Ostatnio włączyłam film ze ślubu żeby pokazać córce. Tak na ten moment wiele bym zmieniła w całej uroczystości. Wydaliśmy dużo jak na tamte czasy, my i rodzice.
No kuzynka robi wesele i orkiestra która 5 lat temu od nas wzieli 3400 z poprawinami, teraz zażyczyła sobnie prawie 10 tys. to jest jakaś porażka;/
Zaraz nikt nie będzie chciał chodzić na wesela, bo kogo będzie stać by włożyć 1500 do koperty;/