Cesarskie cięcie a jedzenie

Witam dziewczyny czy podpowiecie mi po jakim czasie dostałyście coś do jedzenia po cesarskim cięciu 

Cięcie mislsm o 12.30 a pierwszy posiłek dostałam śniadanie na drugi dzień około 8i był to Kleik 

CC miałam o 16, nastepnego dnia na śniadanie dostałam kleik na wodzie. obiad i kolacja wyglądały tak samo ;)

w drugiej dobie dostałam już normalne śniadanie i była to kiełbaska drobiowa, pieczywo i pomidor.

CC miałam o 19 i następnego dnia na śniadanie dostałam kleik na wodzie i 2 sucharki obiad i kolacja takie samo ale mówię Wam dziewczyny jakie to było dobre �

Ja urodziłam o 18 i na następny dzień dostałam śniadanie - sucharki ? 

Ja o 17 miałam cc, wstałam o 6 rano i na śniadanko, i obiad dostawałam suchary i wodę, a na kolację szał, bo 3 kromki chleba i aż 4 plastry szynki. Rozpusta! 

Zamarancza jesteś pewna, ze to była szynka? :D

Patrycja tak! Kleik na wodzie smakował rajsko! Nie zapomnę tego smaku :D

No na pewno nie taka za 30 zł, ale wyglądała jak wędlina :D

Wszystko smakuje jak człowiek poprzedniego dnia glodzony był i wypruzniony do zera (lewatywa). :) nawet szynka która szynka nie jest 

Zamarancza haha okej, to zmienia postać rzeczy :D Bo jak nieraz kobiety wstawiają zdjęcia swoich posiłków po porodzie, to sama się zastanawiam, czy śmiać się, czy płakać :)

Ja rozumiem że dieta musi być lekka ale czasem zwierzęta są lepiej traktowane :)