Pojechalabym na zakupy, odwiedziłabym drogerię, poszłabym na szmateksy :)
Gdybym wróciła do domu to zrobiłabym jakieś wymyślne danie, może coś upiekła na szybko i usiadłabym wygodnie w fotelu z książką w jednej ręce, a kawą w drugiej �
Witaj na forum #teamLOVI!
Pojechalabym na zakupy, odwiedziłabym drogerię, poszłabym na szmateksy :)
Gdybym wróciła do domu to zrobiłabym jakieś wymyślne danie, może coś upiekła na szybko i usiadłabym wygodnie w fotelu z książką w jednej ręce, a kawą w drugiej �
Mamy, wyobraźcie sobie, że macie cały dzień dla siebie! Tata przejmuje maluszka na 12 godzin! Co robicie? Fryzjer, paznokcie, kino a może cały dzień śpicie?
O tak fajnie byłoby się wyspać 12h ciągiem bez przerwy na karmienie :D
ja cały dzień w łóżku :) i jakiś seans filmowy
hehe jest tyle rzeczy które bym chciała zrobić;) że pewnie bym stwierdziła ze sobie odpuszcze i poleże;)
ale jak by było to by sie okazało jak już by był ten zapas 12godzin;)
Ojej, to jest mega ciężkie pytanie :D
Czasem mąż zabiera synów do swoich rodziców i jak mam te 2-3h wolnego to aż nie wiem za co się zabrać :D
Ja bym chyba posiedziała w domu, delektowała się ciszą. Kawa, fajnie jakby było jakieś ciasteczko do tego i dla równowagi pewnie coś bym posprzątała ciesząc się spokojem haha no i zobaczyła serial, poczytała książkę :)
wzielabym mega długa kąpiel w wannie i się wyspała :D a potem kubełek lodów i spałaszowałabym go oglądając jakieś odmóżdżacze w tv ;D
Szczerze? Idę do jakiejś knajpki, w której jest w miarę cicho i przytulnie. Biorę czytnik ze sobą... Zamawiam gorącą czekoladę, coś na przekąskę i... czytam ile wlezie :D
O jezu poszłabym do fryzjera na masaż paznokcie jak mi się to marzy
Ze dwie godzinki bym sobie odespała troszkę , odświeżyła bym garderobę i spotkała wkoncu ze znajomymi aby oderwać się od codzienności ;)
a ja znów w dzień nie mogę zasnąć, choćbym mało spała w nocy to i tak nie dam rady zasnąć
A ja chyba bym się nie mogła skupić bo nie wiedziałabym co się dzieje z córką:p
Chciałabym się wyspać , spotkać ze znajomymi, pójść w końcu do fryzjera, a przede wszystkim usiąść w ciszy :p
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.