Szukam butów na zimę dla syna na wysokie podbicie stopy. Niestety ale mam problemy ze znalezieniem dla niego odpowiednich.
Jeżeli masz problem z dobraniem dziecku butów raczej nie polecałabym stron internetowych Bo jeżeli jest problem to najlepiej byłoby po prostu te buty w sklepie stacjonarnym przymierzyć może okazać że będziecie musieli przymierzyć kilka par aż znajdziecie te odpowiednie więc raczej na twoim miejscu nie bawiła bym się w zamawianie w sieci później odsyłanie i tylko niepotrzebne nerwy i odciąganie czasu bo to jednak trochę trwa
Polecam stacjonarnie udać się do specjalistycznych sklepów - pytanie ile ma lat dziecko? Czy to pierwsze buty czy nie? Jaki zakres cenowy? Warto brać pod uwagę marki Supergirl, Emel, primigi. Lasocki kids teraz w dobrych cenach więc może warto zamówić i oddać wszystko za free
Myślę, że warto udać się do sklepu w którym są specjaliści i mogą zci jednak doradzić jeśli zależy Ci na tym aby takie były.
Żadna z Nas nie będzie potrafiła dopasować butów dla Twojego dziecka :)
Myślę że powinnaś się udać do sklepów do tego idealnie przeznaczonych z pgofesj9nslna obsługa :)
Tak jak dziewczyny piszą , są sklepy gdzie obsługa pomoże dobrać odpowiednie buciki , samemu ciężko trafić na odpowiednie buty więc warto znaleźć sklep i się wybrać �
Trzeba po prostu szukać. Wydaje mi się, że większość firm produkujących obuwie dla dzieci, ma buty na wysokie podbicie. Nam się trafiły Bartki, podeszwa wygina się jak trzeba, nie maja wkładek i spełniają warunki zdrowych bucików. Mierzyliśmy różne buciki i ta para akurat weszła bez problemu.
Zresztą mogę polecic Ci ten sklep z obuwiem dla dzieci https://e-butydladzieci.pl/
W sklepie znajdziesz wiele modeli obuwia dla maluchów. W tym równiez na wysokie podbicie. Powinni Ci doradzić które będą optymalne.
Dokładnie tylko sklep stacjonarny. Są różne firmy i różne modele. Siostrzenica jak kupowala to mając wysokie podbicie niektórych modeli Geoxa nie mogła włożyć, ale znalazł się też idealny na jej nóżkę. Nie ma chyba uniwersalnej firmy. Jedynie superfity to jak dla mnie są zawsze za ciasne dla dziecka, więc też myślę że mógłby być problem przy wysokim podbiciu.
Uważam że lepiej iść kupić stacjonarnie niż internetowo to zdecydowanie.
I nie do zwykłego obuwniczego sklepu bo tam może pracować zwykła osoba która nie zna się na butach tylko na sprzedaży a raczej taka Ci dobrze nie doradzi
Córka ma wysokie podbicie. Właśnie kupiłam jej butki w Smyku, dobrze się zakładają i noszą i mają teraz wyprzedaże 😊
Polecam buty w Smyku jak pisze Sapcia. Miałam taki problem z Synem, jeszcze polecam specjalne sklepy ortopedyczne- oni doradzą :)
Ja często kupuje online i w domu mierzę i zwracam. Jednak w domu jest swoje zacisze ,a z uciekającym dzieckiem łatwiej mi jets tu zmierzyć
Najlepiej tak zrobić właśnie na zalando.
Ja też tak często robię. Bo mało mam czasu na kupowanie czegoś stacjonarnie
Wiesz, ja wole dac wiecej za buty i sprzedać po sezonie. Sama corce nie kupuję używanego obuwia ale co rok sprzedaję na vinted własnie za pol ceny, w rezultacie mamy bardzo dobre buty za normalną kwotę bo przecież się część zwróci. Zazwyczaj Keen, Reima lub Renbut. Wczesniej Mido lub Mrugała
https://ebuciki.com/buty-dla-chlopca/f_mrugala/
Spory wybór butów firmy Mrugała jest obecnie na ebucikach. Mają tam kolekcje na jesień i zimę.
wszystko w ramach rozsądku i budżetu domowego;)
nie zawsze tanie buty oznaczają ze sa złe, czasami będa lepiej dopasowane i wygodniejsze nizeli te z wyższej półki.
Obecnie rozgladam sie za zimówkami i widze że buty które wczesniej obserwowałam podskoczyły do góry, wiec chyba jakiś okazji zbyt wiele przed sezonem nie bedzie;) warto sie rozglądac wczesniej aby uniknąć problemu z brakiem butów w odpowiednim rozmiarze;)
Rok temu chodziłam po wszystkich możliwych sklepach szukając butów zimowych w rozm 24.. jakąś masakra bo zachodząc do każdego sklepu pytałam się czy są jakiekolwiek w tym rozmiarze.. w tym roku kupiłam wczesniej ale nie wiem czy nie będą za małe.. w sumie tak było także rok temu po czym szukałam drugich
Kupowanie butów dla dzieci to moja zmora
Hahaha zawsze tak miala ze starsza corka co mnie nauczylo kupowac na tzw xapas;)
Z mlodsza w ubieglym roku kosmos podobnie jak u justys chcialam zamierzyc butow brak;/ w koncu zamowilam bo w tym cczasi mala jeszcze infekcje zlapala;/
O jeny zawsze cos
Ja mama taka zmorę z kaloszami. Jakoś nie mogę trafić z odpowiednimi w każdych kaloszach córka tak czlapie. Albo za duże albo za małe . Kalosze teraz mega potrzebne bo w przedszkolu spacerują codziennie a ja nie mogę upolowaćnormalnie :D rozmiar rozmiarowi nie jest równy w sklepach
U nas też wysokie podbicie. Kupowanie butów to była zmora. Ale najczęściej pasowały nam buty z CCC. Jeśli rozmiary były dostępne online to zamawiałam do domu i na spokojnie mierzyliśmy a reszta do zwrotu :)
Aniss ja też często kupuje na zapas :) mniej więcej rozmiar wiem a też nie wybiegam trzy lata do przodu tylko sezon :)
Kalosze fajne kupiliśmy w sinsay. Dodatkowo mają wyciąganą ocieplaną wkładkę. Rozmiarów było dużo a koszt chyba ok 30zł. Minusem był mały wybór kolorów - był rózowy lub granatowy ale dzieciom to nie przeszkadzało :)