Buty Barefoot

Hejka, natrafiłam na fb na reklamę butów dla niemowląt zwanych barefoot. Buty barefoot to buty, które zostały zaprojektowane tak, aby dziecko czuło się w nich, jakby było na boso. Mają mega elastyczna podeszwę, są skonstruowane analogicznie do naturalnej budowy dziecięcych stóp – szerokie w palcach i odpowiednio węższe na wysokości pięt, mają płaskie wkładki, które dopasowują się do stóp dziecka i są podobno też bardzo lekkie. Czy ktoras z Was ma takie buciki dla swojego maleństwa? Polecacie? 

moja kuzynka je ma - pamiętam, e oglądałam, dużo o nich rozmawiałyśmy ja jednak się na nie jeszcze nie zdecydowałam. Była bardzo zadowolona 

Super sprawa i super cena. Osobiście nie skusiłabym się. 

Na pierwsze buty dla synka wybrałam kapcie z miękka podeszwą z decathlona. Wygladają bardzo podobnie do tych z Barefoot. Kosztują 4 razy mniej. 

Polecił mi je fizjoterapeuta. I Sama też polecam. Dla drugiego synka tez je kupię.

na zime polecvamn mrugaly fakt cena szok i w tym roku my sobie na nie pozwolic nie moglismy ale ogolnie mielismy je w zeszlym roku i sa mioim zdaniem najlepsze

Korzystamy całą rodziną z  obuwia  barefoot Be Lenka i jestem bardzo zadowolona.

Pierwszy raz słyszę o takich butach. Więc nie mamy takich 

Zależy jaki sezon itp jeśli do chodzenia po domu to tylko gole ,bose stopy ,moje dzieci od zawsze tak chodzą i wcale jakoś specjalnie nie chorują