Butelki szklane

Witam serdecznie potrzebuje opini na butelki szklane czy Z njch nie cieknie

Anna.Truszkowska a co dokladnie ma cieknac?
Stosowalam szklane butelki i ani razu nic z niej nie wyciekalo:)

Szklane butelki są bardzo solidne. Szczegolnie te z firmy Lovi :slight_smile: nic w nich nie przecieka.

Z butelek korzystamy tylko tych z Lovi i świetnie sprawdzają się u nas. Szklane jak najbardziej polecam. Z innych firm nie wiem na ile są solidne, bo korzystamy tylko z Lovi.

Witam dwa dni temu kupiłam butelki szklane LOVI są rewelacyjne utrzymują ciepło pokarmu nie ciekna i do tego estetycznie wyglądają.
LOVI jest marka która pokochał Mój mały kupowałam na początku inne butelki ale Mój mały wybrał zdecydowanie LOVI.

Mieliśmy LOVI i z czystym sercem polecamy ! Nic nie cieknie … Łatwiej utrzymać w czystości …

Bo z plastikowych leje sie strasznie

Ale co się leje? Gdzie się leje? Moze uzywasz nieodpowiednich do wieku dziecka smoczków?

Mam dwie butelki szklane i są genialne, łatwo się myje i wyglądają obłędnie. Testowalam wiele różnych butelek i te są najlepsze :slight_smile:

Ja mam szklane i plastikowe i w moim przypadku z żadnej nic się nie leje. Może źle jest złożona butelka, lub smoczek z większą dziurka założony no to wtedy trzeba uważać. Ja obecnie przy szklanej mam “kaszka 6+” , ten krzyżakowy i nie narzekam

Redakcja się bardzo cieszy, że szklane butelki przypadły Wam do gustu i sprawdzają się jak trzeba.

Anna.Truszkowska prosimy o kontakt na adres mailowy redakcja@lovi.pl