Butelka Mammafeel

Ostatnio przy składaniu smoczka mammafeel zauważyłam otwór w zakrętce oraz wypustkę w smoczku. Czy ma znaczenie jak składamy te dwie części?

Kochana do butelki była dołączona instrukcja obsługi i składania butelki po czyszczeniu. Ja niestety swoją wyrzuciłam. Ale przyznam że nie zwracam na to uwagi, córka ssie super z tej butelki więc się glowkowalam się nad tym. 

Hej, nie ma to znaczenia;).

Też mnie to na początku zastanawiało, ale w instrukcji jest pokazane, że nie musi to na siebie nachodzić, ważne tylko aby smoczek był założony szczelnie.

Ja wam powiem że jak składam to patrzę a ta szczelinę i tam układam smoczek od tego miejsca w sumie zaczynam;) ale kiedyś już pisałam że jak zakładałam smoczek nie ta strona to mi często przeciekał coś źle wciśnięte i pół kuchni zachlapanej;) potem się nauczyłam i już tak intuicyjnie zakładam;) bo jeszcze z tej butelki korzystamy;) 

Oj to raczej nie ma znaczenia , choc ja tylko otwierałam i zakładałam do zdjęć butelkę, a testowana będzie za parę dni jak się bejbik urodzi 

Tez mnie to raz po umyciu nurtowalo ale raczej nie bo nic nie przeciekalo jak poprostu zalozylam jakkolwiek 

Chyba nie , tez to zauwazylam ale no nic nie kapie ani nic

Tak jak napisałam niżej to raczej nie ma znaczenia tylko musimy się skupić na tym żeby ta guma Faktycznie była dobrze rozłożona i dokładnie żeby nigdzie się nie zagięłe Bo mi raz się to zdarzyło że ta guma od spodu troszeczkę gdzieś w jednym miejscu delikatnie się zagięła nawet za bardzo nie było tego widać no i później zrobiłam dziecku mleko butelka cieknie i to tak konkretnie mimo tego że guma była podgięta naprawdę delikatnie ja już się wystraszyłam że po butelce że jest jakaś felerna zepsuta Ale cierpliwie zdjęłam tą gumę założyłam spokojnie jeszcze raz i już było wszystko okej

Mi się wydaje że to miejsce to bardziej ma znaczenie przy odpowietrzaniu bo to ten zaworek antykolkowy;) 

U mnie dziecko już bez okresu kolejowego ale z drugiej strony smoczek by się zapowietrzal i wciągał jeśli było by to źle złożone 

Oooo ciekawy post  ,cieszę się,że mogę poznać kilka ciekawostek o tych butlach :) 

Nie mamy ich   , a przy drugim bobo pewno na nie się zdecyduję 

No ciekawe , ogólnie łatwo się nakłada ten smoczek i rozkłada na części

Oj tak ja dla 3 napewno tez będę ich uzywac !

Szczerze polecam te butelki.

My używamy już 2 miesiące i zarówno butelka jak i smoczek nadal wyglądają jak nowe. Nic się nie odbarwia, nie rysuje, nie ściera. Świetna jakość:).

to prawda jakośĆ jest bardzo dobra;) smoczki są nieco inne niż te w zwykłych butelkach ale łatwo sie dba o ich czystość jesli chodzi o butelke to twierdze ze w czyszczeniu najlepsze jakiE mieliśmy;) no po za oczywiście szklanymi;D

One są genialne !

Powiem tak bo już używam butelki są super, idealnie przylegają do boska jak się karmi dosłownie ułożenie buzi jak przy piersi. Lubię je stosować,ale jako że ściągam pokarm już gorzej. Brakuje mi kontabilnoscoli z laktatorem to jednak duży minus bo muszę mieć inne butelki by ściągać pokarm i już potem nie przelewam więc je używam jak chce odlać moje mleko lub ewentualnie dodaje coś modyfikowanego bo panna dalej głodna, a ja nie mam zapisu mleka 

Rzeczywiście przydałaby się przejściówka do laktatora. 

Mazią no właśnie te butelki tak jak pisałam wczesniej w opiniach że szkoda że nie ma przejściówek ;( ale można poprostu przelewaćz tym medical ;)

Ale te butelki są naprawdę fajne super właśnie dla niemowląt i noworodków chociaż moje dziecko też z nich pije mimo że jest starsza ale to że smoczka taki typowy no... "Cycek";D

No to jest słabe tylko w nicjh

Myślę, że warto zgłaszać takie opinie, to nowy produkt więc zawsze można coś dopracować:).