Czy macie do polecenia jakaś butelkę/ bidon/ kubek do wody ewentualnie innych napoi dla dorosłego?
Chciałbym na święta kupić mężowi taką butelke na prezent, z racji jego zawodu nie ma możliwości zrobienia sobie kawy/ herbaty non stop, jedynie do posiłków na przerwie, w ciągu dnia pije wodę ale też tylko gdy ma możliwość skorzystania ze swojego kubka i nalania sobie z dystrybutora. Jego znajomi z pracy mają kamubkka ale może macie coś fajniejszego do polecenia?
Bidon do wody kupiłam z tej serii motywacyjnych. W jakims watku o nim pisalam. Jest swietny.
Natomiast termos kupilam na Allegro Kamille i trzyma cieplo serio 10h !
Ja używam dafi do wody
A na ciepłe picie mam termosy z biedronki jak był WOŚP trzyma tak długo ciepło że szok
Kubek termiczny też super sprawa i ciepłe i zimne napoje u mnie nawet i dzieci mają do szkoły, tylko naprawdę warto dać troszkę więcej ja za grosze kupić badziewie które będzie przeciekać
Jak dla faceta to od razu wyobrażam sobie stalowy kubek termiczny. Koniecznie solidny i żeby długo trzymał cieplo. Polecam kubki contigo. Dlugo trzymają ciepłe napoje, nie niszczą się nawet po upadku z wysokości, są solidnie wykonane no i nie przeciekają.
Na myśl mi przychodzi jedynie ten duży kubek typu Stanley m
Właśnie taki termosowy kubek to on ma dostał kiedyś bardzo fajny, zależy mi na czymś na wodę właśnie żeby miał zamknięte mógł wziąć do pacjentów i napić się z ustnika gdy będzie potrzebował
Hej!
super pomysl na prezent! Moj maz tez duzo pracuje w terenie (jest trenerem polki noznej) i mial podobny problem z piciem cieplej kawy czy herbaty w ciagu dnia…z tych lepszych butelek moge polecic: Hydro Flask – trzyma cieplo i zimno jak szalony, mega solidna, wyglada elegancko. Stanley IceFlow – ma ustnik, wiec wygodnie sie pije w biegu, no i stal nierdzewna… Kambukka – klasyk, wielu jego kumpli moze miec racje
fajne kolory i praktyczne zamkniecie. Equa Timeless – jesli chcesz cos bardziej stylowego, wyglada bardzo ladnie, a tez dobrze trzyma temperature… przegladnij na spokojnie cos na pewno wybierzesz…ale Jesli chodzi o cos tanszego to Dafi albo Ion8 tez daja rade – lekkie, porzadne i latwe do mycia… ja osobiscir bym szla w cos izolowanego, zeby mial ciepla kawe choc przez pare godzin i szczelne, zeby mogl wrzucic do torby bez stresu ![]()
![]()
Właśnie o to mi chodziło
dzięki wielkie
Jeśli chodzi o kubek to polecam te z Kambukka - zdecydowanie u nas się sprawdziły i dodatkowo każda część zakrętki jest do demontarzu wiec super jeśli chodzi o myćie. Nam bardzo długo utrzymuje temperaturę napojów.
Posiadamy też te termosy obiadowe i ja jestem bardzo z tego zadowolona.
Butelka na wode to klasyka Aquaphor - lekka, świetnie się z niej pije
Nieśmiertelny bbox . Korzystaj dopóki dziecko nie pójdzie do przedszkola i nie bedzie chciało badziewia z pepco ![]()
Mąż dostał ostatnio termos na kawę z firmy Gerlach te jest suoey
Ta kamubkka mnie jakoś przekonuje, ten system na rozny sposób otwarcia i to że ta butelka może być też termiczna, może się faktycznie sprawdzić ![]()
Kupiłam sobie tą butelkę wielorazowa z żabki
Tez mysle ze dla faceta bylo by to dobre rozwiazanie
Myślałam o Stanleyu ale problem polega na tym że on w ciągu dnia chodzi z sali do sali, ćwiczy z pacjentami i może to być dla niego niepraktyczne z tą rurka
Nam chyba najlepiej się sprawdziły te termosy ![]()
Miałam też te z firmy Contigo - też świetnie trzymały ciepło. Kednak system samego czyszczenia zdecydowanie wygrywa w Kambukka
Hmm to żadnego innego nie mam do polecenia. Mam jakiś bidon na wodę, taki motywacyjny, kupiłam kiedyś w Dino, ale to no name, więc nawet nie mam jak ci go polecić ![]()
Ja ma kilka i w zasqdzie wszystkie lubię. Ale chyba Contigo wygrywa.