Córka miała to samo, wybudzala się z ogromnym płaczem, była histeria, trwało to jakiś czas. I tak jak samo przyszło tak samo przeszło. Bardzo rzadko jeszcze się zdarza (córka ma ponad 3 latka), ale to jak coś przeżywa. Ciężko było ja nawet wybudzić, najlepiej działało zaświecenie światła. Rozmawiałam z koleżanką, która ma syna w tym samym wieku i u niego było to samo.
Oby to było przejściowe i nie chorobowe bo oszaleje ![]()
A miał jak był noworodkiem?
Moja też miała refluks utajniony i strasznie ja to wybudzało. Przez to nauczyła się zasypiać i spać na nas na rękach bo musieliśmy ja trzymać długo by jej się nie ulewało by głębiej zasnęła
Miał bardzo mocny,że byliśmy ta tabletkach dla dorosłych. W nocy ciągle chce pić mleko ![]()
Może to też być kwestia przyzwyczajenia. Może być tak, że coś go wybudza, a jednak przy piersi mu się zasypia łatwiej, to się jej domaga, może po prostu potrzebować bliskości, to jeszcze maluszek ![]()
Wiem i rozumiem ale martwi mnie też przerażający płacz i wiercenie się po łóżku
U nas jest tak samo. Na początku się martwiłam, teraz już przywykłam ![]()
![]()
Zazdroszczę bo ja tak nie umiem chyba ![]()
To zawsze dla nas mam jest bardzo zamartwiajace
Oj tak , a zwłaszcza jak przy pierwszym dziecku miało się depresję ![]()
To my już też, jedno do drugiego mówi po co te nerwy ![]()
![]()
![]()
Mieliśmy dziś wizytę i lekarza z powodu gorączki w nocy i po badaniu przez innego lekarza okazało się ,że mamy zapalenie zatok od tego ten ciągły katar - zapchany nos , ciągnięcie za uszy i bicie po twarzy dodatkowo doszło też obturacyjne zapalenie oskrzeli ![]()
Oj biedaczek
to się namęczył ![]()
Ojej biedny
oby szybko powrócił do zdrowia!