Brak miesiączki a testy ciążowe negatywne

Cześć dziewczynki nie znalazłam podobnego tematu od jakiś 10 dni spóznia mi się miesiączka dodam że zawsze miałam książkowo co 28 dni zrobiłam juz kilka testów ciążowych kupionych w aptece i każdy wychodzi negatywny oprócz tego bolą mnie piersi ci jakiś czas pobolewa mnie brzuch,wczesniej miałam napady goraca i zimna i mam dużą ochotę na sex:-)
W zeszłym roku tez miałam podobne problemy (diagnoza gin wtedy to albo poronienie albo samoiste oczyszczenie się ciąży poza macicznej). Jutro jestem umówiona na wizyte u ginekologa prywatnie
Co wy o tym myślicie miała któraś z was tak??

Nie martw się, dobrze że idziesz jutro do lekarza. Powodów może być wiele , ale nie ma co gdybac skoro jutro będziesz oceniana przez specjalistę.

Nie miałam takich objawów, jedynie w ciąży.

Jajeczko ja równiez takie objawy miałam w ciąży i tak na prawdę zaczeło mnie to cieszyć:-) ale testy wychodzą negatywne co mnie trochę martwi

To zrób Beta HCG i będziesz miała pewność. Z niecierpliwością czekam na wieści. Mam nadzieję, że Ci się udało.

zrób Betę :slight_smile: testy nie zawsze wychodzą. Może za szybko na test bo owulka mogła Ci się przesunąć. Moja siostra tak ma i to raczej zmiany hormonalne choc co miesiąc myśli żę to ciąża. ALe może faktycznie u Ciebie cos jest na rzeczy :slight_smile:

Zawsze miałam co do dnia jak w książce a teraz jutro idę do lekarza zobaczymy co mi powie :slight_smile: a testy z krwii to i tak swoją drogą zrobie pamiętam że jeszcze zupełnie nie dawno mówiłam że nie chce dzidziusia napewno nie w najbliższym czasie a teraz no proszę mam nadzieję że jutro lekarz powie że tak :slight_smile: pokręcone to wszystko :slight_smile:

:slight_smile: To czekamy na wieści, bo może coś być na rzeczy.

Oliwciu los czasem bywa przewrotny ale dziecko to zawsze ogromne szczęście. Ja od czasu porodu mam trochę nieregularnie okres a co do uderzeń gorąca to czasami mam wrażenie że albo przekwitam albo klimat bardzo się zmienia :slight_smile:
Wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki :slight_smile:

Już nie mogę się doczekać tego co mi lekarz powie :slight_smile:

Oliwciu, czasami owulacja się opóźnia i w efekcie w moczu jest za mało gonadotropiny kosmówkowej by test mógł potwierdzić ciążę. Mimo, iż okres Ci się spóźnia już 10 dni to ciąża może być bardzo wczesna. Tak jak już to napisały dziewczyny, najwiarygodniejszy będzie test z krwi. A może jutro na wizycie lekarz powie Ci coś więcej? :slight_smile: Trzymam kciuki i czekam na relacje z jutrzejszej wizyty :slight_smile:

Oliwciu, U mnie testy długo nie wychodzą. Przy synku zaczęły wychodzić około 8 tygodnia ciąży dopiero. Na krew nie chodziłam, bo pracowałam od 7, a lab od 8, więc nie chciało mi się zwalniać z pracy by pójść na badanie.
Trzymam kciuki aby było po Twojej myśli.

Wcześniej testy wychodziły mi praktycznie od razu dlatego to jest teraz dla mnie bardzo mylące dodam że ze trzy tygodnie temu miałam bardzo dużo stresów i początkowo zwalalam opóźnienie się miesiączki na poczet właśnie stresu ale tyle czasu i nic się nie zmienia mam nadzieję że to nie znów problemy ginekologiczne bo rok temu już przez takie przechodziłam

Już po wizycie i co się dowiedziałam że najprawdopodobniej jestem w ciąży ale jest ale może to być ciąża pozamaciczna teraz mam zrobić testy z krwi pierwszy a drugi po dwóch dniach i zobaczymy co z tego wyjdzie oprócz tego dostałam receptę na Duphaston mam go brać po dwie tabletki dziennie .
rok temu miałam to samo dokładnie pod koniec listopada na początku grudnia też ciąża albo pozamaciczna wyszło na to że w swojej karcie choroby mam wpisane poronienie

Oliwcia trzymam kciuki aby to jednak była zdrowa ciąża !! :slight_smile: Oni tak tez straszą tą pozamaciczną na samym początku. Mnie też straszyli bo nie było pęcherzyka w 4 tygodniu i dostałam leki a po 3 dniach piekny pecherzyk i niby za mały i po 2 dniach juz piekny zarodek :slight_smile: bierz leki i odpoczywaj na pewno wszystko ok. Na początku ciężko cokolwiek diagnozować bądź cierpliwa :slight_smile:

roxi jakoś nie mam co do tego przekonania jestem zdołowana po prostu:-(

Zrobisz betę to już będzie jasność czy to ciąża. Trzymam kciuki , żeby było wszystko ok

własnie wyszłam z laboratorium teraz tylko trzeba czekać na wyniki i powtórzyć za dwa dni i zobaczymy

Oliwcia - trzymam kciuki! Oby wyniki były pozytywne.

Daj znać jak wynik :slight_smile:

pierwszy wynik dodatni zobaczymy jak będzie z drugim mam nadzieje że bedzie wszystko ok:-)