Kontrola a nie macie z kim zostawić malucha? Kurcze współczuję Ci :(
KontrolaJakosci w takiej sytuacji chyba powinien ci pomóc, zrozumieć przecież tu chodzi o Twoje zdrowie.
Kontrola jakości bardzo Tobie współczuję bo wiem co znaczy jak mąż nie pomaga. Sama też często mam myśli by zakończyć swoje małżeństwo. Jednak szkoda mi dzieci i mimo wszystko naprawdę kocham swojego męża chociaż teraz przy dwójce dzieci jestem zdania tylko na siebie od niego praktycznie żadnej pomocy i tylko pretensje. Mam poprostu nadzieję że to minie taki kryzys jak bywają wszędzie że on w końcu zrozumie. Ostatnio już było tak źle że poprosiłam brata by przyjechał po mnie i dzieciaki by trochę od siebie odpocząć. Na razie jest trochę lepiej.
Powiem szczerze że mi też nie raz przez myśl przechodzi, że mam dość męża że chce rozwodu ale później na spokojnie zaczynamy rozmawiać on np jak widzi że ja jestem już wkurzona na niego tak na maxa to stara się przekręcać coś w żart, sytuacja z wczoraj coś pokłóciliśmy się bo nerwowo zareagował na coś a ja z przeszłości mam jakiś uraz do takich nerwowych reakcji i zbluzgalam go za to jak się zachował a później on do mnie widział że we mnie buzuje to przyszedł i na spokojnie mówi reset naciskając mnie w cycka xd takie głupie ale uśmiech na twarzy automatycznie.
No u mnie to już pewne że to koniec... Zostałam zbesztana od szmat tylko dlatego że od razu nie powiedziałam że moi rodzice przysłali pieniądze dla córki... Dziś mu o tym powiedziałam i mnie złgał od wszystkich epitetów... To koniec odchodzę... Nie mam na co czekać...
Kontrolajaosci o jej to bardzo przykre... Ale ja uważam że jeśli kobieta tak czyje, chce odejść bo jest poniewierana psychicznie a do tego nie ma już miłości, to powinna zrobić jak uważa. Często kobiety znoszą to wszystko dla dobra dzieci bla bla bla a same przez lata da wyniszczane emocjonlanie a i w domu ciągle atmosfera nie do zniesienia. Uważam że każda matka i kobieta ma swoją godność i pomimo krzywych spojrzeń innych nie powinna poddać się tylko walczyć o swoje. Często samej z dziećmi jest lepiej niż znosić to wszystko. Kontrolajaosci głowa do góry, więcej wiary w siebie i postąp tak jak podpowiada Ci sumienie, jaką kolwiek, podejmiesz decyzję ważne że będzie to Twoja decyzja a nie wymuszona lub podjęta pod presją.
Kontrola bądź silna, poradzisz sobie na pewno, nie zasługujesz na taki brak szacunku. Jesteś młoda, całe życie przed Tobą, a facet który Cię doceni na pewno znajdzie się nie jeden.
Będzie ciężko ale rozstania są zawsze trudne, najważniejsze to nie dać się :*
Kontrola jesteś naprawdę silna kobieta.podjax taka decyzję to wielka odwaga.Ale żyć z kimś kto cię nie szanuje i poniewiera tobą to lepiej się nie męczyć.maaz jeszcze nas...wspieramy cię. Taki facet nie jest wart niczego.
Kontrolajakosci współczuję. Ale będzie dobrze jesteś śilna poradzisz
Jeśli taka podjęłaś decyzję to teraz musisz być silna jak nigdy dotąd. Dzieci w pełnej rodzinie ale która ciągle się kłóci i tak nie będą szczęśliwe. Masz już jakiś plan gdzie się z nimi podziejesz? Czy Twoja rodzina może Tobie pomóc?
KontrolaJakosci podjelas słuszną decyzję. Facet który nie szanuje swojej kobiety, matki swoich dzieci to drań i dupek. Pewnie początek nie będzie łatwy, ale trzymaj się i na pewno wszystko się ułoży.
KontrolaJakosci bardzo Ci współczuję... Ale dasz radę, jesteś silna, wspaniałą kobietą i zasługujesz na wszystko co najlepsze. Na pewno mąż pożałuje tego jak cię traktował.
Dziękuję wam za mega wsparcie dziewczyny.
Okazało się że to tylko jakieś guzki z śluzem i one niektóre popękały... Nie wiem czy się ich pozbędę nie wiem jak powstały bo chirurg na rzadne pytanie mi nie odpowiedział... Dużo się działo przez ten czas.
Kontrola jakości to dobra wiadomość.czyli zaczynasz leczenie.a jak sprawy z mężem
Ciężko stwierdzić czy nasiadówka z kory dębu pomoże na tę dolegliwość ale zobaczymy może jednak...
Z mężem jest znacznie lepiej. Z dnia na dzień się zmienił... Widać że się stara, więc i ja się postaram nie wpaść w furię, bo ostatnue awantury z jego strony to była totalna przeginka i brak szacunku do mojej osoby. Wystarczyło jednak się spakować i pogrozić by się ogarnął... Zobaczymy jak to będzie wyglądać później czy mu się nie odmieni.
Ja mam fajny płyn do higieny inyymnej z kory dębu i bardzo pomógł na nawracające infekcje i hemoroidy po ciąży
KontrolaJakosci oby była tak, że zrozumiał swój błąd i więcej tak się nie zachowa. Tego ci życzę :) a co do lekarza to może warto skonsultować z innym skoro ten nie udzielił ci zadbych informacji?
Dzięki, też mam nadzieję że to już koniec kryzysu, inaczej wszystko będę musiała wywrócić do góry nogami w moim życiu, co w sumie myślę że nie było by takie złe heh...
Zmiany w życiu są potrzebne. Szkoda tylko szarpaniny o dziecko...
No właśnie chyba się wybiorę prywatnie tylko boję się że wydam nie małą kasę a to samo usłyszę... Spróbuję z korą dębu może faktycznie pomoże, jak nie to wtedy pójdę prywatnie...
Kontrola jakości życzę ci z Całego serca żeby już było tylko lepiej.a.xo do leczenia to kora dębu ma dobre właściwości.ja 2 lata kupuje biały jeleń z kory i mam spokój z infekcjami.waeto spróbować.a konsultacja u innego te nie zaszkodzi
KontrolaJakosci no tak w takich sytuacjach zawsze dzieci najbardziej cierpią bo nie rozumieją co się dzieje. Ale życzę Ci że u było już wszystko dobrze :)