Owszem zdjęcia od lat są najpopularniejszą pamiątką jaką każdy wiebierze.Ja osobiście też bardzo lubię przeglądać stare zdjęcia i wspominać.Powiem Wam,że mnie bardzo podoba się ten łańcuszek dokładnie z tą dowieszką.Przepiękny
Zawsze można poprosić o taki prezent na dzień matki, mleko do stworzenia biżuterii może być mrożone, włoski dzieciom podcinałam i pierwsze kosmyki zostawiłam na pamiątkę, ale pępowiny nie mam, to było dla mnie dziwne przechowywać taki kawałek zaschniętej tkanki... ale w takiej formie byłoby to na pewno bardziej estetyczne i wyjątkowe
Dla mnie też ta pępowina na początku była dziwna i ją wyrzuciłam, ale jakoś odruchowo zaraz ją wyjęłam z kosza i schowałam. To jednak bardzo symboliczna tkanka. A kosmyków pierwszych to nie pomyślałam, aby zachować.
Fajne w sumie. Na prezent, a często tak jest a co ci kupić nie wiem i kupę pierdół się kupuje
rewelacja...pomysłów nie brakuje firmą.jak na to wpadli.super sprawa ale pewnie cena zwala z nóg wiec pewnie nie dla każdego taka pamiatka.
Czego teraz nie wymyślą. A myślę, że cena pewnie z dużą marżą dla sprzedawcy właśnie.
Fajne są złote łańcuszki czy kolczyki- dla mnie to ciekawa, pomysłowa, wartościowa i zawsze modna pamiątka
Właśnie jeśli chodzi jeszcze o biżuterię to są świetnie wyglądające bransoletki z zawieszkami w kształcie serca, albo stopek i można na nich zamówić grawer z imieniem czy dodatkowo data urodzenia dziecka. Fajna pamiątka i dodatkowo ozdoba, mi się bardzo podobają, muszę sobie zamówić kiedyś, ale to dopiero jak mały się urodzi ;)
Uważam że kp jest ważne ale czy naprawdę na jego pamiątkę są niezbędne naszyjniki ? Nie wiem dla mnie to jest dziwne oki ładny naszyjnik fajnie to wygląda i kp jest czasem wyjątkowym ale wydaje mi się to tylko marketingiem czy naprawdę takie rzeczy są nam niezbędne.
Ksrolina każdy ma inne odczucia . Moje w czasie kp bardzo się zmieniły wręcz o 180 stopni i jestem szczęśliwa ze mi się udało i uważam ze jest ti fajna symboliczna pamiątka . Ale cena jak dla mnie zdecydowanie za wysoka tak wiec bede musiała obejść się bez
Ja karmię , już całkiem długo, ale właśnie każdy ma inne odczucia, bo dla mnie taka pamiątka nie jest potrzebna. O wiele bardziej przypadłyby mi właśnie pamiątki z grawerem, a nie takie typowo związane z karmieniem piersią. Może przy kolejnych dzieciach, gdy o te karmienie trzeba będzie walczyć, to wtedy jakoś bardziej będę to celebrować.
Na pewno grawerowane przywieszki są równie cenną pamiątką, jednak takie wypełnienie z mleka wydaje mi się bardzo wyjątkowe. Mi się marzy medalion taki jak na przykładowym zdjęciu, kto wie może na jakieś święto sobie taki prezent zamówię.
Kontrowersyjne. Nie słyszałam o takiej biżuterii. Mozna wiedzieć ile kosztuje taki wynalazek?
Ceny od 300 zł. Dla mnie nie potrzebny wydatek nawet zawieszki z zwykłym grawerem przecież pamiętam jak ma dziecko na imię i kiedy się urodziło. Nie potrzeba mi nic by pamiętać ten szczególny dzień.
Zepsuła nam się lodówka i całe mleko zamrożone musiałam wyrzucić :( :(
Ja na pamiątkę mam opaskę ze szpitala, kikut pępowiny jakoś mnie też odrzuca..
Karolina ttodużo.jednak nie na każdą kieszeń pamiątka.
Kverve pprzykro mi.tyle.staran i trzeba wywalić.wiem jak ja chciałam magazynowa to ile wysiłku było.
Do mnie taka biżuteria nie przemawia, nie zdecydowałabym się na taki zakup ale każdemu podoba się coś innego :)
to prawda spory wydatek, ale dla niektórych kobiet kqrmienie piersią jest bardzo ważne i chcą mieć ze sobą pamiątkę na całe życie a ta biżuteria z mleka wlasnie taka jest
A mnie ciekawi co oni dodaja do tego mleka że nic się z nim nie.dzieje