A ja mam pytanie, jakie polecacie biustonosze do karmienia piersią. niechcialabym żeby biust wyglądał jak w worku albo tylko przykryty szmatką, ale żeby był też wygodny i wiadomo spełniał swoją funkcję :)
Też chętnie poczytam, bo mało jest biustonoszy dla karmiących które spełniają funcje podnoszenia biustu i po prostu piersi bolą.
Ja miałam z H&M, takie w dwupakach. Bardzo wygodne, bez udziwnień;), i cena też była atrakcyjna;).
Z hm moje ulubione , zwykle gładkie mega wygodne
Ja zamawiałam bawełniane dostępne również na allegro sprawdziły się przy pierwszym dziecku przy drugim nie szukałam zbytnio innych kupiłam również takie same ;)
Bawełniane najlepsze, choć ja wam powiem ,że nie kupowałam specjalnie staników do karmienia / tylko jeden miałam na wyjścia z domu/ a tak to sportowe topy , były mi najwygodniejsze a i wkładki laktacyjne też w nich siedziały
Tak bawelniane oddychające super
To właśnie te z H&M były takie wygodne, jak sportowe. Co prawda miały odpięcie do karmienia ale ledwo widoczne, nie wyglądały jak typowy stanik do karmienia;). Bardzo mi to odpowiadalo;). Byly tez wersje z delikatną koronką na obramowce.
Mega wygodne i właśnie odpinane do karmienia idealne
Ja bardzo lubię biustonosze z alles. Zamawiam je przez allegro że startem zwrot darmowy, zawsze są wymiary w tabelce by łatwo dobrać rozmiar. Mi się bez problemów teraz udało coś wybrać i jeden mam z Sinsay taki szmaciany
O nie słyszałam o tym
Ja przy pierwszej ciąży kupowałam takie specjalne do karmienia ale jakiś denerwowało mnie to odpinanie i ogólnie nie miałam przed ciążą dużych piersi bo można powiedzieć małe A a w ciąży miałam moze pełne A może max małe b także ubierałam normalne biustonosze tylko z bez push up jak przed ciąży;) lubię kupować biustonosze w new yorker albo w H.M
Ewka właśnie to odpinanie najgorsze dlatego miałam tylko 1 , a reszta to topy po dziś dzień;) ten jeden już jest tak wyrozciagany ,że szok od tego odpinania i zapinania
Może to zależy od zapięcia, ja miałam w sumie ten sam fason w obu ciążach i albo przyzwyczajenie albo poprostu odpowiednie zapięcie ;) nie powodowało jakiś utrudnień;)
Mnie się łatwo zawsze one rozpinaly i teraz też niesm problemów. Może ten pierwszy dzień w szpitalu był trudny,ale to się uczyłam karmić dziecko też ,więc wszystko było trudniejszej.
Ja markę alles lubię bo mają ładne staniki , kobiece pomimo,że do karmienia. Tu falbanką , koronka zawsze na topie
Warto w salonie brafiterskim sobie dobrać normalny tylko do karmienia nie typowo materialowy, ja swoj kupilam za ok 150 zl i byl ladny koronkowy
Z h&m sa ok
Carriwell biustonosz z żelową fiszbiną. Sprawdził się rewelacyjnie :) Jest dość drogi ,ale świetny.
Nie lubię biustonoszy z fiszbiną gdzie tylko cieńka szmatka jest. Kupiłam też na allegro taki typowy do karmienia na grubszej gumie bez szifbin i również mile mnie zaskoczył.
Ja mam 3 biustonosze do karmienia z których jestem zadowolona.
Jeden jest z Sinsay z fiszbinami ,dwa pozostałe są z Rossmana. Materiałowe i bardzo elastyczne,mam kolor czarny i biały. Nie odznacza mi się pod ubraniami
Ja byłam zadowolona z tych z Lidla esmera