Biustonosze Damskie

Nigdy nie mów nigdy biustonoszowi pod T-shirt. Dzięki formowanym i bezszwowym miseczkom wygładzi Twój kształt i zapewni smukłą sylwetkę. Biustonosz damski pod T-shirt jest synonimem niewidzialności, ponieważ tworzy gładkie linie pod najcieńszymi ubraniami i ma bezszwowe szwy, które znikają pod dopasowanymi topami i sukienkami. Mam nadzieję, że te powody są wystarczające, aby wybrać najpopularniejsze biustonosze damskie w stylu T-shirt.

https://laurene.pl/collections/biustonosze-damskie

Najlepiej to wyprać się do brafitterki które dopierze biustonosz. Dla mnie takie sportowe biustonosze są beznadziejne i w ogóle nie trzymają biustu

Ciekawa jestem czy taki biustonosz będzie trzymam biust przy większej miseczce. 

Jakoś też do nie przepadam za tego typem biustonoszy. Wolę te standardowego. No chyba że typowo do ćwiczeń. 

Ja w ciazy nie wyobrażam sobie biustonosza z fizbinamj od 6 miesiąca, więc teraz używam tylko sportowych wersji, ale fakt, przy większym biuście niestety nie ma tego komfortu w zbieraniu i odpowiednim podtrzymywaniu biustu. Jak większą miseczka to za szeroki w obwodzie... 

Ja jakoś muszę mieć sztywniejszy biustonosz jakoś wtedy lepiej się czuję niż w takim typowo sportowym może być chociaż pod biustem fiszbina i już jest inaczej i inaczej się wsystsko układa 

Mam taki do karmienia i bardzo go lubię. Nawet pod koniec ciazy zaczęłam nosić bo jest wygodniejszy od standardowych. Wszystko zależy kto co lubi i jaki ma biust .

Ja wolałam te sportowe staniki jak noe byłam w ciąży I potrafiłam nosić cały czas, teraz wolę normalny

Przyznam wam szczerze że na co dzień prócz fitnessu wcale takich nie noszę wolę usztywniane biustonosze