A jaki laktator wybrałaś ?
Najlepiej jakiś rozciągliwy sportowy lub materiałowy. Moja znajoma kupiła najtańszy bawełniany. Ma mniejszy biust więc na podtrzymaniu jej aż tak nie zależy.
Witaj na forum #teamLOVI!
A jaki laktator wybrałaś ?
Najlepiej jakiś rozciągliwy sportowy lub materiałowy. Moja znajoma kupiła najtańszy bawełniany. Ma mniejszy biust więc na podtrzymaniu jej aż tak nie zależy.
Hej, jaki biustonosz do laktatora muszlowego polecacie?
Mam taki a La sportowy z Gatta . Myśle że dałby rade do muszlowego, zwlaszfxs że ma możliwoścc wyciągnięcia gabeczek i może być całkiem materiałowy
Ja mam takie bawełniane miękkie ale nie do końca top sportowy tylko jednak z miseczkami. Chociaż nie próbowałam jak to wyjdzie ale one ogólnie sa wygodne No i zmieszczą laktatory
Ja mam mamy biust i zawsze kupowałam takie z usztywnianiem i z push upem a teraz tylko sportowe , bawełniane bez usztywniania i gąbki;) i czuję się super tylko szkoda że niedługo piersi wróca do poprzedniego rozmiaru i już będzie ciężko z takim biustonoszem mimo że są super;) i bardzo wygodne;)
O kurczę ja nie kupowałam specjalnego
Ja również polecam te sportowe z H&M
Ja nie miałam jakiegoś specjalnego. Miałam taki jaki był dla mnie wygodny
Jesli Możesz sobie pozwolić finansowo to najlepiej kupić dobrze dopasowany u brafiterki
Polecam biustonosze laktacyjne z otworami, np. Medela. Są wygodne i dobrze trzymają muszle laktatora.
Ja miałam te odpinane z HM i super mi się sprawdzały:D
Damtej , a korzystałaś z usługi brafiterki?
Słyszałam że jest to super opcja ,aby dobrać całkiem odpowiedzi biustonosz , ale to wlansie wiąże się z większym wydatkiem.
Ja np piorę staniki w pralce i żal by mi było np wydać 400 zł za stanik i prać go potem w pralce a w miednicy to średnio mi sie przy dziecku chce w to bawić.
Brafiterka dobrze dobierze stanik ale nie wiem czy przy karmieniu piersią bym poszła. Szkoda by mi było kasy
Właśnie te sportowe, materiałowe dużo łatwiej dopasować niż te klasyczne z fiszbinami
A ja znów nie lubię jak mi brafiterki dobierają stanik. Zawsze jest wygodny tylko chwilę, a później okazuje się, że jednak w obwodzie jest super ciasno i staniki leżą. Przy kp to ciężko dobrać, bo jednak po karmieniu pierś jest mniejsza/luźniejsza
Ja do karmienia piersią kupiłam z Babydream z Rossmanna i z Triumpha, zobaczymy które będą lepsze.
Te z Rossmann są ok . Mi podpasowaly na co dzień
Właśnie dziś miałam podjechać po niego do Rossmanna bo te z fiszbinami doprowadzają mnie do szału a i tak przyda się jak urodzę, bo mam tylko dwa i są w torbie do szpitala.
A powiem wam dziewczyny że mi akurat trafiła się dobra promocja jakiś miesiąc temu, bo kupiłam te staniki po 4,99 zł na wyprzedaży. Sa super i być może będą do noszenia tak o nie koniecznie do karmienia.
Kiniiiiia to rzeczywiście świetna okazja. W rosmanie czesto są fajne promocje. Trzeba też zaglądać do tych koszy z promocjami.
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.