Biustonosz do laktatora

Hej, jaki biustonosz do laktatora muszlowego polecacie?

A jaki laktator wybrałaś ?

Najlepiej jakiś rozciągliwy sportowy lub materiałowy. Moja znajoma kupiła najtańszy bawełniany. Ma mniejszy biust więc na podtrzymaniu jej aż tak nie zależy. 

Mam taki a La sportowy z Gatta . Myśle że dałby rade do muszlowego, zwlaszfxs że ma możliwoścc wyciągnięcia gabeczek i może być całkiem materiałowy

Ja mam takie bawełniane miękkie ale nie do końca top sportowy tylko jednak z miseczkami. Chociaż nie próbowałam jak to wyjdzie ale one ogólnie sa wygodne No i zmieszczą laktatory

Ja mam mamy biust i zawsze kupowałam takie z usztywnianiem i z push upem a teraz tylko sportowe , bawełniane bez usztywniania i gąbki;) i czuję się super tylko szkoda że niedługo piersi wróca do poprzedniego rozmiaru i już będzie ciężko z takim biustonoszem mimo że są super;) i bardzo wygodne;)

O kurczę ja nie kupowałam specjalnego

Ja również polecam te sportowe z H&M 

Ja nie miałam jakiegoś specjalnego. Miałam taki jaki był dla mnie wygodny 

Jesli Możesz sobie pozwolić finansowo to najlepiej kupić dobrze dopasowany u brafiterki

Polecam biustonosze laktacyjne z otworami, np. Medela. Są wygodne i dobrze trzymają muszle laktatora.

Ja miałam te odpinane z HM i super mi się sprawdzały:D

Damtej ,  a korzystałaś z usługi brafiterki?  

Słyszałam że jest to super opcja ,aby dobrać całkiem odpowiedzi biustonosz , ale to wlansie wiąże się z większym wydatkiem.

Ja np piorę staniki w pralce i żal by mi było np wydać 400 zł za stanik i prać go potem w pralce  a w miednicy to średnio mi sie przy dziecku chce w to bawić.

Brafiterka dobrze dobierze stanik ale nie wiem czy przy karmieniu piersią bym poszła. Szkoda by mi było kasy 

Właśnie te sportowe, materiałowe dużo łatwiej dopasować niż te klasyczne z fiszbinami

A ja znów nie lubię jak mi brafiterki dobierają stanik. Zawsze jest wygodny tylko chwilę, a później okazuje się, że jednak w obwodzie jest super ciasno i staniki leżą. Przy kp to ciężko dobrać, bo jednak po karmieniu pierś jest mniejsza/luźniejsza 

Ja do karmienia piersią kupiłam z Babydream z Rossmanna i z Triumpha, zobaczymy które będą lepsze. 

Te z Rossmann są ok . Mi podpasowaly na co dzień 

Właśnie dziś miałam podjechać po niego do Rossmanna bo te z fiszbinami doprowadzają mnie do szału a i tak przyda się jak urodzę, bo mam tylko dwa i są w torbie do szpitala. 

A powiem wam dziewczyny że mi akurat trafiła się dobra promocja jakiś miesiąc temu, bo kupiłam te staniki po 4,99 zł na wyprzedaży. Sa super i być może będą do noszenia tak o nie koniecznie do karmienia. 

Kiniiiiia to rzeczywiście świetna okazja. W rosmanie czesto są fajne promocje. Trzeba też zaglądać do tych koszy z promocjami.