Biustonosz do laktatora

A jaki laktator wybrałaś ?

Najlepiej jakiś rozciągliwy sportowy lub materiałowy. Moja znajoma kupiła najtańszy bawełniany. Ma mniejszy biust więc na podtrzymaniu jej aż tak nie zależy. 

Hej, jaki biustonosz do laktatora muszlowego polecacie?

Mam taki a La sportowy z Gatta . Myśle że dałby rade do muszlowego, zwlaszfxs że ma możliwoścc wyciągnięcia gabeczek i może być całkiem materiałowy

Ja mam takie bawełniane miękkie ale nie do końca top sportowy tylko jednak z miseczkami. Chociaż nie próbowałam jak to wyjdzie ale one ogólnie sa wygodne No i zmieszczą laktatory

Ja mam mamy biust i zawsze kupowałam takie z usztywnianiem i z push upem a teraz tylko sportowe , bawełniane bez usztywniania i gąbki;) i czuję się super tylko szkoda że niedługo piersi wróca do poprzedniego rozmiaru i już będzie ciężko z takim biustonoszem mimo że są super;) i bardzo wygodne;)

O kurczę ja nie kupowałam specjalnego

Ja również polecam te sportowe z H&M 

Ja nie miałam jakiegoś specjalnego. Miałam taki jaki był dla mnie wygodny 

Jesli Możesz sobie pozwolić finansowo to najlepiej kupić dobrze dopasowany u brafiterki

Polecam biustonosze laktacyjne z otworami, np. Medela. Są wygodne i dobrze trzymają muszle laktatora.

Ja miałam te odpinane z HM i super mi się sprawdzały:D

Damtej ,  a korzystałaś z usługi brafiterki?  

Słyszałam że jest to super opcja ,aby dobrać całkiem odpowiedzi biustonosz , ale to wlansie wiąże się z większym wydatkiem.

Ja np piorę staniki w pralce i żal by mi było np wydać 400 zł za stanik i prać go potem w pralce  a w miednicy to średnio mi sie przy dziecku chce w to bawić.

Brafiterka dobrze dobierze stanik ale nie wiem czy przy karmieniu piersią bym poszła. Szkoda by mi było kasy 

Właśnie te sportowe, materiałowe dużo łatwiej dopasować niż te klasyczne z fiszbinami

A ja znów nie lubię jak mi brafiterki dobierają stanik. Zawsze jest wygodny tylko chwilę, a później okazuje się, że jednak w obwodzie jest super ciasno i staniki leżą. Przy kp to ciężko dobrać, bo jednak po karmieniu pierś jest mniejsza/luźniejsza 

Ja do karmienia piersią kupiłam z Babydream z Rossmanna i z Triumpha, zobaczymy które będą lepsze. 

Te z Rossmann są ok . Mi podpasowaly na co dzień 

Właśnie dziś miałam podjechać po niego do Rossmanna bo te z fiszbinami doprowadzają mnie do szału a i tak przyda się jak urodzę, bo mam tylko dwa i są w torbie do szpitala. 

A powiem wam dziewczyny że mi akurat trafiła się dobra promocja jakiś miesiąc temu, bo kupiłam te staniki po 4,99 zł na wyprzedaży. Sa super i być może będą do noszenia tak o nie koniecznie do karmienia. 

Kiniiiiia to rzeczywiście świetna okazja. W rosmanie czesto są fajne promocje. Trzeba też zaglądać do tych koszy z promocjami.