Hej, jaki biustonosz do laktatora muszlowego polecacie?
A jaki laktator wybrałaś ?
Najlepiej jakiś rozciągliwy sportowy lub materiałowy. Moja znajoma kupiła najtańszy bawełniany. Ma mniejszy biust więc na podtrzymaniu jej aż tak nie zależy.
Mam taki a La sportowy z Gatta . Myśle że dałby rade do muszlowego, zwlaszfxs że ma możliwoścc wyciągnięcia gabeczek i może być całkiem materiałowy
Ja mam takie bawełniane miękkie ale nie do końca top sportowy tylko jednak z miseczkami. Chociaż nie próbowałam jak to wyjdzie ale one ogólnie sa wygodne No i zmieszczą laktatory
Ja mam mamy biust i zawsze kupowałam takie z usztywnianiem i z push upem a teraz tylko sportowe , bawełniane bez usztywniania i gąbki;) i czuję się super tylko szkoda że niedługo piersi wróca do poprzedniego rozmiaru i już będzie ciężko z takim biustonoszem mimo że są super;) i bardzo wygodne;)
O kurczę ja nie kupowałam specjalnego
Ja również polecam te sportowe z H&M
Ja nie miałam jakiegoś specjalnego. Miałam taki jaki był dla mnie wygodny
Jesli Możesz sobie pozwolić finansowo to najlepiej kupić dobrze dopasowany u brafiterki
Polecam biustonosze laktacyjne z otworami, np. Medela. Są wygodne i dobrze trzymają muszle laktatora.
Ja miałam te odpinane z HM i super mi się sprawdzały:D
Damtej , a korzystałaś z usługi brafiterki?
Słyszałam że jest to super opcja ,aby dobrać całkiem odpowiedzi biustonosz , ale to wlansie wiąże się z większym wydatkiem.
Ja np piorę staniki w pralce i żal by mi było np wydać 400 zł za stanik i prać go potem w pralce a w miednicy to średnio mi sie przy dziecku chce w to bawić.
Brafiterka dobrze dobierze stanik ale nie wiem czy przy karmieniu piersią bym poszła. Szkoda by mi było kasy
Właśnie te sportowe, materiałowe dużo łatwiej dopasować niż te klasyczne z fiszbinami
A ja znów nie lubię jak mi brafiterki dobierają stanik. Zawsze jest wygodny tylko chwilę, a później okazuje się, że jednak w obwodzie jest super ciasno i staniki leżą. Przy kp to ciężko dobrać, bo jednak po karmieniu pierś jest mniejsza/luźniejsza
Ja do karmienia piersią kupiłam z Babydream z Rossmanna i z Triumpha, zobaczymy które będą lepsze.
Te z Rossmann są ok . Mi podpasowaly na co dzień
Właśnie dziś miałam podjechać po niego do Rossmanna bo te z fiszbinami doprowadzają mnie do szału a i tak przyda się jak urodzę, bo mam tylko dwa i są w torbie do szpitala.
A powiem wam dziewczyny że mi akurat trafiła się dobra promocja jakiś miesiąc temu, bo kupiłam te staniki po 4,99 zł na wyprzedaży. Sa super i być może będą do noszenia tak o nie koniecznie do karmienia.
Kiniiiiia to rzeczywiście świetna okazja. W rosmanie czesto są fajne promocje. Trzeba też zaglądać do tych koszy z promocjami.