Dopiero niedawno był o tym wątek. Polecam sprawdzać w lupce. Jest z tego roku więc dość świeży pt,, biustonosze do karmienia,,
Mamy czy używacie i polecacie jakieś staniki które nie przeszkadzają w karmieniu ale bez tych odpinanych klipsów przy ramiączkach ?
Widziałam , była mowa o stanikach ale wszędzie o zwykłych klasycznych na klipsy .
Ja mam 3 kolory staników z Babydream czyli tej marki Rossmann i są super wygładzone choć z klipsami odpinanymi. Mam również z Triumpha mięciutki bez usztywnienia i także bardzo wygodny.
Karmiąc piersią wszystkie staniki miałam na klipsy, więc niestety nie pomogę w tej kwestii.
Jeśli nie na klipsy, to kupiłabym rozpinane z przodu. Np Esotiq ma czasie takie modele. Warto pamiętać, że jednak te do karmienia zazwyczaj nie mają fiszbin, a te mogą powodować zastoje.
Ja lubię te zapinki i kupiłam takie nieusztywniane z Triumpha. Są bardzo wygodne.
chętnie sie dowiem :) te klipsy są chyba w każdym...
Ja kupiłam jeden w H&M i jeden przez Alieexpress. Co prawda z klipsami, ale bardzo wygodne. A wzięłam na próbę, bo to moja pierwsza ciąża i nie jestem pewna czy uda mi się karmić piersią. �
Jak bez klipsów to może taki miękki sportowy? Ja kialam z HM, ale to raczej na mniejszy biust
w h&m można też dobrać super sportowy
Mi się ten z hm sprawdza bArfzo :)
Ja teraz kupiłam w HM miękki za 50 zł 2 sztuki, były wyprzedaże, ale też nie rozglądałam się za bardzo bo byłam z córką.
Te z Rossmanna też są całkiem wygodne
Polecam jeden z Sinsay miękki .
Ja polecę z h&mu takie miękkie, łatwo zsunąć ramiączko
Mam z Reserved i jest miękki, wygodny. Tylko mogłam wziąć jednak rozmiar większy.
U mnie tylko hm
Poszukaj może w sklepach z bielizną czy są takie odpinane z przodu. Większość biustonoszy dedykowanych do karmienia piersią będzie miała klipsy. Jeśli jednak zdecydowałabyś się na te z klipsami, to polecam z Rossmanna :)
Kupiłam z Momcozy model Active (z kodem BRAalexx jest 30%taniej). Jest solidny, dobrze trzyma piersi, raczej sportowy, ale na lato na pewno się nie przyda, bo jest dosyć gruby