Jaka waszym zdaniem bielizna jest najlepsza? Moim zdaniem bielizna powinna być zarówno wygodna i ładna, na przykład http://sediu.pl Każda kobieta może znaleźć coś dla siebie, ale szukam nowych adresów. Możecie coś polecić?
Nie wiem o jaki rodzaj belizny Ci chodzi . Ciążowa , erotyczna , zwykła? Określ czego szukasz .
Natomiast przypominam , że reklama na forum nie jest mile widziana . A mi to wygląda na reklamę sklepu .
ja mogę polecić mój ulubiony sklep internetowy z bielizną Stringi damskie - Maksymalna dyskrecja i elegancja | Kinga lubię też kupować w osiedlowym sklepiku, już dawno nie kupuję w sieciówkach ani na targach, lepiej zapłacić troszkę więcej bo to zupełnie inny komfort noszenia, wcześniej kupowałam majtki po 5 zł, wiadomo po 3-4 założeniach a to gumka zaczęła wychodzić a to gdzieś nitka się pruć… a z lepszą bielizną nic się nie dzieje długo długo.
ja bardzo często kupuję bieliznę przez internet, mam nawet swój ulubiony sklep jakim jest felina joy , uważam że to duże zaoszczędzenie czasu na chodzenie po sklepach, można ten czas spędzić z rodziną.
Jak dobrać biustonosze i majtki?
Ilu z Was wie, że bielizna jest jednym z podstawowych elementów Waszego stroju? A jeśli nie wybierzesz odpowiedniej bielizny, skończysz z awarią garderoby. Poza awariami garderoby większość kobiet uważa, że noszenie dopasowanych biustonoszy i majtek może wpływać na ich nastrój. Dlatego ważne jest, aby mądrze wybrać bieliznę.
https://www.diabolique.com.pl/collections/biustonosze
Momtobe ma super staniki do karmienia piersią (niestety zamówienia tylko internetowe raczej, bo nie mają sklepu stacjonarnego) wygodne i piękne
Wygodna i ładna to prawda dobrze dopasowana do ciała podkreślająca to co trzeba lubię Triumph esotiq
Ja do karmienia wolałam sportowe
Ja się zastanawiam czy takie biustonosze dadzą radę również przy większym biuście.
Myśle ze dadzą jak jakiś lepszy się kupi napewno dużo wygodniej
Odkąd pamiętam zawsze stawiam na pewne marki i nigdy się nie rozczarowałam. Już od wielu lat nie kupuję bielizny na rynku, bo nie ma to najmniejszego sensu. Wolę wydać znacznie więcej, ale mieć poczucie komfortu i pewność materiału. A już mam coś fajnego tutaj https://ekskluzywna.pl
Odkąd pamiętam zawsze stawiam na pewne marki i nigdy się nie rozczarowałam. Już od wielu lat nie kupuję bielizny na rynku, bo nie ma to najmniejszego sensu. Wolę wydać znacznie więcej, ale mieć poczucie komfortu i pewność materiału. A już mam coś fajnego tutaj Eekskluzywna.pl
Ja za waszą radą kupiłam staniki do karmienia w HM i jestem z nich bardzo zadowolona. Pasują idealnie, nic nie uwiera, mega wygodne są. I zamówiłam drugi dwupak :D
Te typowo do karmienia miękkie to z czystym sumieniem polecam Carriwell biustonosz z żelową fiszbiną :) Fajnie utrzymuje biust i nic nie uciska :) I prany non stop nic się z nim nie działo :) Jest nieco droższy ,ale faktycznie świetny :)
Faktycznie wydaje się spoko. No ale na razie już mam biustonosze, więc teraz nie będę kupować kolejnego. Ale będę go miała na uwadze :)
O przejrzę tez bo moje do karmienia już takie wynoszone ze masakra /
U mnie synek mi je rozciąga, bo się nauczył odchylać miseczki, żeby się do cyca dostać, hahah. Często mu się to udaje, serio, aż jestem w szoku, że 9-miesięczny maluch potrafi się do piersi dostać samodzielnie.
Oj to mu musi mleczko smakować jak już się sam tak dobiera :D
Ja mam teraz dwa miękkie z H&M do karmienia ale jeszcze ich nie sprawdzałam, na razie starego używam.
Mi się sprawdziły z HM i nie kupowałam już innych, bo są mega wygodne i dobrej jakości;o
Z hm wszystko jest mega dobre