Bielizna na rocznice slubu - jaką sobie kupić? Chcialabym tego jednego wieczoru wygladac inaczej, bardziej atrakcyjnie… Przeglądam rozne modele https://www.kinga.com.pl/kolekcja/secrets-of-kinga , po sklepach stacjonarnych tez chodzilam i nie wiem co kupic… Dodam, ze mam bardzo maly biust i w niczym nie czuje sie dobrze ![]()
Wszystko zależy od Twojej figury …budowy to jest bardzo istotne w wyborze każdego ubrania ![]()
Gorset, pończochy i pas do nich lub jakieś sexy body
Zaszalej!
Pewnie w niczym dobrze się nie czujesz bo masz kompleksy w zwiazku z rozmiarem swojego biustu. Pamietaj jednak że mąż kocha Cię taką jaką jesteś, inaczej by z Tobą nie był i nie ma to znaczenia jaki masz rozmiar stanika
ja mam mały biust również i nie narzekam w sumie - czasem kupię sobie stanik z delikatnym puszem…ale ostatnio przestawiłąm się na te tzw. pomocna dłoń - od środka miseczka jest tak fajnie wyprofilowana, narawdę jakby pierś leżałą komuś w dłoni i tak fajnie jakoś się je nosi, ze już nie kupuję z puszapem ;))))
a zwiewne haleczki też kupuję , a na biust nie patrzę i tak jakoś sama się do tego pzrekonałąm…mąż patrzy na całokształt a nie tak i tego się trzymać…a chaleczka im zwiewniejsza tym facetowi cieplej ;))))