Weronisia a zwykły kubek ogarnia a tego 360 nie?
Patrycja a czemu nie przekonał?
Patrycja moja córeczka też nie polubiła tego kubka więc oddałam koleżance może u niej się sprawdzi.
Bidon :))
Też uważam, że bidon
kerve no własnie nie ogarnia tego 360 a ten opanowała bez problemu....teraz bedzie kolejne podejscie...moja juz nawet ze słomki nie chce pic woli otwarty kubek
U nas otwarty kubek to często wrzucanie tam jedzenia przy posiłkach,a normalnie potrafi brać i wylwac wodę także często jednak jest bidon na stole. Do posiłków różnie
Weronisia a dlaczego Tobie tak zależy żeby nauczyła się pić z kubka 360. Jak umie ze zwykłego to po co cofać się że tak powiem
My kupiliśmy kubek podobny do niekapka w ikei pisze 0+ mała co prawda napije się z niego i umie sobie chwycić i od
Pochylić ale dużo też się obleje zdecydowanie kubek z rurka
Z niekapkow u nas też syn wylewał:))
Wydziarana ale chciaz wie ze z kubka się woda może wylac 😂
Nasza w końcu przestała wylewać wodę z kubka :D już myślałam ,ze etap zabawy nigdy nie minie i nie pożegnamy sie z bidonem
Mazia no widzisz ☺
Mazia to super ;))
Maziw to super że ten etap minął. Mu nadal korzystamy z butelki że słomka ale i ze zwykłych kubków pijemy
Aneczka jak że zwykłych pije to dobrze ☺
Ma dwor jasne biorę bidon,ale w dzien mi cwaniak potrafił wylac wodę bo się bawiła kubkiem ,ale teraz już ogarnia
Nati już długo umie tak pić tylko kiedyś ja trzymałam a teraz ona sama
Aneczka to świetnie ze juz potrafi sama koordynować te ruchy ☺
No super aneczka;))