Beta hcg 46,77 11 dpo

Dziewczyny dziś jest 11 dpo, w poniedziałek ma być planowany okresu cykle ok. 28 dni. Byłam dziś na becie 46,77. Co myślicie? Testy ciążowe blade, ale pozytywne

Blade bo beta jeszcze nie jest na tyle wysoka :) Jesteś jeszcze przed terminem miesiączki, więc może być niska :) Zrób kolejną betę w poniedziałek i sprawdź wzrost :) 

Wynik bety również wskazuje na to ,że jesteś w ciąży  :) 

Na moje jest ok :) możesz jeszcze dziś powtorzyc i zobaczyć przyrost :)

Zrób jeszcze test w dniu planowanej miesiączki i zajmij termin u ginekologa. Powidzenia

Gratulacje kochana, umawiaj wizytę u ginekologa;)

Testy jak i beta wskazują ciążę więc ja to już byłabym tego pewna ;) ale najlepiej niech ginekolog potwierdzi :* dbaj o siebie <3

Sprawdź przyrost i bądź spokojna :)

ja z perspektywy czasu żałuje sensie tyle stresowałam ale wydaje mi się ze to wina hormonów i po prostu ciężko nad tym zapanować 

ja zawsze przed planowanym okresem miałam blade kreski i z tych kreseczek mam dzieci :) po terminie kreska była mocna , ale przed zawsze blada, wiec gratulacje 

Ja nie robiłam bety wcześniej niż w dzień miesiączki by się niepotrzebnie nie stresować;) w pn możesz powtórzyć, by być spokojniejsza i do lekarza się umówić;) 

Dokładnie, teraz witaminki, unikać stresu i się cieszyć;) 

Ja bety niw robilam w zadnej ciazy zawsze odrazu wizyta u gina;) i w sumie odrazu leki na podtrzymanie, wiec raczej jestem zwolennikiem wizyt na wczesnym etapie;) 

Aniss to ja jak TY :D nigdy bety nie robiłam i moje koleżanki i osoby z mojego otoczenia też nie. Zapisywałyśmy sie do lekarza i zaraz było potwierdzenie ciąży :)

Ważne aby powtórzyć betę po 48h. jeden wynik jest mało obiektywny. jeśli po 48h poziom betaHCG wzroscie oznacza to że ciąża rozwija się prawidlowo

Dokładnie ja tak jak dziewczyny, test jeden i drugi a potem lekarz ginekolog i wszytsko jasne :)

Jutro idę na betę sprawdzić przyrost, ale kreseczki z dnia na dzień ciemnieją 😊 dziś jest 13 dpo. Jutro umawiam się do lekarza 

Moja ginekolog uważała, że wizyta minimum 2tyg po dacie miesiączki bo wcześniej nie ma sensu bo nic nie widać. A ja właśnie z tych, które lubią szybko sprawdzić czy jest ok

Julia20 zawsze robiłam testy właśnie na tych co Ty masz  :D i zawsze sie sprawdzały, skoro juz trzy pozytywne to ja bym złudzeń nie miala :) ja tylko dwa robiłam i już byłam pewna skoro oba pozytywne 

Teraz już nie ma.watpliwosci ;) za 9 miesięcy będziesz tulić swojego maluszka <3

Jak wszystkie pozytywne i kreska ciemnieje to bardzo dobry znak :)!

Gratulacje kochana :) 

Gratulacje kochana, cudownie! Wszystkiego co najlepsze i ogrom zdrówka dla Was <3